آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 عنوان دوستان یه لطف بکنیداون تسترخریدم همش خاموش میشه 67 بازدید | 9 پست اون تسترلمسیروشن میشه تامیرو حرارتشو تنظیم میکنم اکیه بعد یک دقیقه کبا دستگاه اف میشه اتوماتیک دیشب خریدمش چکارکنم نمیدونم خرابه یعنی؟ حتی روتامیر۹۰دقیقه هم میزارم باز یک دقیقه کارمیکنه ودوباره اف میزنه فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹 1404/04/27 | 19:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلخسته68 عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 4992 یعنی دیگه روشن نمیشه؟ برا من لمسی نیست. ولی خب اگه میبینی گرم نمیشه حتما ببر بهش بگو شاید خرابه
عروس_خوشتیپه عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 2809 وقتی دما ب اندازه مورد نظر برسه ترموستات دستگاه رو خاموش میکنه،بعد ک کمی حرارت پایین اومد دوباره روشن میشهبزارش رو ۲۰۰ درجه ببین چند دقیقه ای خاموش میشه ..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳ بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 وقتی دما ب اندازه مورد نظر برسه ترموستات دستگاه رو خاموش میکنه،بعد ک کمی حرارت پایین اومد دوباره روش ... قلق داشت شوهرم درستش کرد خداروشکر پدرم دراومد بعد دوساعت ور رفتن فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 یعنی دیگه روشن نمیشه؟ برا من لمسی نیست. ولی خب اگه میبینی گرم نمیشه حتما ببر بهش بگو شاید خرابه العان درست شد بعد دوساعت پدرمو دراورد قلقش اومد دستم فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 10644 عکس گذاشتم برات منتظرم تا تایید شه نمیبخشمت بخاطر تهمتت 🥰😇
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 عکس گذاشتم برات منتظرم تا تایید شه نمیبخشمت بخاطر تهمتت منم عکس گذاشتم برات که ۳تا تاپیک بیشترنزدی تاریخ دارن فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 عکس گذاشتم برات منتظرم تا تایید شه نمیبخشمت بخاطر تهمتت بیا تاریخ امروزت سه تا تاپیگ پس سه تای دیگه کجاس؟؟ فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹
khanoomguli عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 10644 بیا تاریخ امروزت سه تا تاپیگ پس سه تای دیگه کجاس؟؟ نمیدونممم چرا اینطوری شده 🥰😇
آرام_جانم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 536 عکس گذاشتم برات منتظرم تا تایید شه نمیبخشمت بخاطر تهمتت بیا امروز سه تا تاپیک زدی بفرما فدای سه تاپسرام قربون چهارتادخترام عزیزای مامان یه داماد هم دارم ماه ماه🌹😍براسلامتی پسرم که سربازه یه صلوات هدیه کنید ممنونممممم🌹