2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب راه درمانت چیه عزیزم الان حالت چطوره خوبی عزیزم ؟ منم پسرکوچولوم مشکل قلبی داره 😔

اخی طفلی 😢

دکترم هیچی نگفت 

فقط گف باید ضربانت بیاد پایین تا پمپاژ درست بشه 

ولی من حالم روز به روز خراب تر میشه 

فشارم هم رفته رو ۲۰

بچه شما چن سالشه 

مشکلش چیه

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
والزومیکس و انژیپول تریامترن اچ خطرناکه وضیعتم ؟؟

من سر در نمیارم عزیزم. فقط می تونم بگم مشکل دریچه های شما خفیف و جزییه. مال من بیشتره. تاکی کاردی سینوسی دارید که من هم دارم  بتابلاکر می خورم. شما LVH خفیف دارید. اینکه اینها چه خطری دارند رو نمی دونم.

اگه  خواستی همین عکس رو و اگه نوار و گزارش هولتر هم داری می تونی توی dRHaST آپلود کنی و بپرسی. تخصص قلب.  یه مقدار باید صبر کنی مثل زنان زود ممکنه جواب ندن. شرح حالت و سوالت رو می تونی بپرسی. رایگانه.

اگه  تونستی هر روز حدیث کسا و دعای توسل بخونی خوبه. من واقعا کار دیگه ای از دستم برنمیاد غیر از قرص خوردن دعا می کنم خوب بشه. شما هم دعا کن.