2777
2789
عنوان

خداکنه انسانی رو بتونم برم🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
عزیزم امیدوارم چشم پوشی شه و گروه الف شی ولی گروه ب هم میتونن برن اون رشته رو نترس من دوستام برا تجر ...

امروز اومد ولی زده گروه ب اصلا از گروه ب هیچی نفهمیدم میشه فرقش با گروه الف بگی عزیزم؟

در نگـاه مـن فقـط خیـــال یــک نفــر میــگذرد..

راحت میاری نگران نباش منم اون زمان یادمه انگلیسیم بهتر از فارسیم بود فارسیو به زور ده میشدم اما انگ ...

منم الان زبانم ۲۰ عه بعد فارسی ۱۳😂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنرستان بدتره ژوژمان پودمان و دودمان و سوسمان درد و کوفتکار عملی زیاد دارن بیخیال عزیزدلم هرکی تو ...

عزیزم مرسی حرفات خیلی خوب بود و بهم امید داد💋

امروز اومد ولی زده گروه ب اصلا از گروه ب هیچی نفهمیدم میشه فرقش با گروه الف بگی عزیزم؟

گروه ب چیز بدی نیست اونقدر

فقط برا ثبت نام اول الف هارو ثبت نام میکنن

شرایط الانو نمیدونم قشنگم ولی وقتی من نهم بودم دوستام تجربی گروه ب شدن من الف   بعد من درگیر آزمون ورودیا شدم اونا میخواستن برن ساده،بعد استرس داشتن که وای ما دیرتر از تو مدرسه میریم وای ثبت نام نمیشیم..من اول مهر رفتم اونا از شهریور میرفتن مدرسه طبق روال مدرسشون یعنی ثبت نام شده بودن،خط تیره که نخوردی بابا ب شدی..من نظریارو الف شدم هنرستان و کار و دانش رو ب شدم ولی آزاد بودم که برم

یه سوال از مدرسه راهنمایی و مدرسه آیندت بکن ولی خب فقط مشکل ب شدن بنظرم اینه که تو نسبت به الف ها اولویت پایین تری داری نه اینکه کلا اون رشته رو محرومی

استرس نداشته باش و از مدرسه هات بپرس

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

گروه ب چیز بدی نیست اونقدرفقط برا ثبت نام اول الف هارو ثبت نام میکننشرایط الانو نمیدونم قشنگم ولی وق ...

فداتشم دوشنبه میرم از مدیر مدرسه آیندم میپرسم همون روز از مدیر راهنماییم‌ ام میپرسم که راحت بشم از این استرس😊💋

فداتشم دوشنبه میرم از مدیر مدرسه آیندم میپرسم همون روز از مدیر راهنماییم‌ ام میپرسم که راحت بشم از ا ...

نگرانش نباش

دبیرستان خوب بخون و فارسیت روهم بالا بکش که درس مهمیه واست

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

منم الان زبانم ۲۰ عه بعد فارسی ۱۳😂🥲

میاری پس 

بعدش انسانی همچین چیز خاصی نیست 

تنها درسایی که عاشقش بودم تاریخ بود چون بشدت جذاب بود تاریخش راجب هیتلر و جنگ جهانی و رضاشاه و ...

یه معلم تاریخ خفن داشتیم کتابو درس نمی‌داد چون کتاب تاریخ مدرسه پر از دروغه . برامون از واقعیت ها می‌گفت خیلی تدریسش قشنگ بود جوری که حس میکردیم الان تو اون زمانیم 

یکی دیگه از درسای خوب انسانی که بدرد خورد روانشناسی بود با جغرافیا که اطلاعاتمونو بالا برد 

ریاضی که اصلا کاربردی تو زندگیمون نداشت 

منطق هم چرت بود اما فلسفه جالب بود 

عربی هم یکی از منفور ترین درسایی بود که تو اون سه سال خوندم 

جامعه شناسی بشدت قشنگه انواع دیدگاها رو یاد میگیری 

خیلی کاربرد خوبی داشت تو زندگی اگه معلمت مفهومشو بهت یاد بده نه اینکه هرچی تو کتاب بود درس بده 

نگرانش نباشدبیرستان خوب بخون و فارسیت روهم بالا بکش که درس مهمیه واست

آره تا وارد دبیرستان بشم یکی از اهداف مهمم بالا کشیدن فارسیه

میاری پس بعدش انسانی همچین چیز خاصی نیست تنها درسایی که عاشقش بودم تاریخ بود چون بشدت جذاب بود تاریخ ...

وای چقد خوب😍، آره منم عاشق تاریخم اینجوریم که گفتی بیشتر کنجکاو شدم، و اینکه ترس از اینم دارم که ریاضیش خیلی سخت باشه ولی خوب بازم قابل حل هستش دیگه هر رشته ای سختی خودشو داره و من چون خیلی علاقه دارم فک کنم بتونم بدون دردسر دیپلممو بگیرم، راستی کتاب روانشناسی توی دبیرستان هست درسته؟

وای چقد خوب😍، آره منم عاشق تاریخم اینجوریم که گفتی بیشتر کنجکاو شدم، و اینکه ترس از اینم دارم که ری ...

اره  تازه اقتصاد هم داری 

اقتصاد مسئله ریاضی داره یکم سخته باید کار کنی 

ن میتونی بری نگران نباش

اولویت ب میاری

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

انسانی و هنرستان رو همه میارن

اکثراً تجربی و ریاضی نمیارن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

وای چقد خوب😍، آره منم عاشق تاریخم اینجوریم که گفتی بیشتر کنجکاو شدم، و اینکه ترس از اینم دارم که ری ...

نه ریاضیمون راحته چیز چندان سختی نداره

دهم اقتصاده یازدهم به جاش روانشاسی هس دهم نداره روانشناسی

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀