2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا کسی ماز داشته باشه و همزمان سالیانه تلگرام و کتابای مورد نظر تلاشم کنه قبول میشه؟ یا چیز دیگه ...

زیادم‌هست...

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

همه درصدام میانگین 20 اونوقت ریاضی هم صفر 😐

اصلا محشره من تراز 7000 هم بهم بده کلامو میندازم بالا سرم

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

انقد تو هر تاپیکی گفتم سخت بوده 

بعد دختره تو تلویزیون میگه آسون بود خیلی آسون بود دِآخه...

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

اره دقیقا منم الان دیدم خیلیا داشتن میگفتن نسبت به اردیبهشت اسونتر بوده😑

کجااااش اسون تر بود من هزار بارم گفتم طرف خیلیم خرخون بوده باشه و برای تیر هم خونده باشه میگه هم سطح اردیبهشت زمینش لنتی سخت تر بودددد

وقعا گفته؟

بخدا همین الان شبکه خبر ۶ داش میگف😐😐😐

من که اعتماد بنفسمو از دست دادم تا چند ساعت پیش دپرس بودم بعدش رفتم بیرون یکم بهتر شدم