2777
2789
هر سوال کنکور رو که میزدم تمام بدنم میلرزید به آخرا سر ریاضی خندم گرفته بودمیرفتم سراغ سوال ضریب تغی ...

خیلی بد بود من رفتم اول زمین حل کنم بعد برم ریاضی دیدم برم سر ریاضی بهتره😂

هر سوال کنکور رو که میزدم تمام بدنم میلرزید به آخرا سر ریاضی خندم گرفته بودمیرفتم سراغ سوال ضریب تغی ...

وای من این دفعه زمینم رو صفر زدم

کلاا نخوندم

هیچ وقت با زمین ارتباط نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من این دفعه زمینم رو صفر زدمکلاا نخوندمهیچ وقت با زمین ارتباط نگرفتم

منم کلا دوسش نداشتم 🙄من کلا ریاضیم دوست نداشتم عجیبه برام که چجوری نهایی رو ۱۷ گرفتم😐😐😐

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

وای 🤣😂

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

زمین سخت بودددد

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید