2777
2789
عنوان

کلاهبرداری با پیج ملیونی

166 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان 

این پیام رو برای آگاهی مینویسم 

از پیج گالری والا خرید نکنید هر محصولاتش فیکه آسیبی که محصولای فیکش به پوست من زد به سختی قابل جبرانه باعث فرو رفتگی‌ پوستم شد که دکتر گفت فقط با لیزر قابل درست شدنه

الان دارم از طریق وکیل اقدام به شکایت می‌کنم چون خیلی نارضایتی و شاکی دیدم توی همین سایت دیدم خواستم بگم لطفا اگر شما هم زخم خورده اید بیایید همه باهم شکایت کنیم من صفر تا صد و هزینه های وکیل با خودمه هم پولتون رو پس بگیرید هم پیج این آدم بی وجدان رو ببندیم.

ببین بی شوخی جدی میگی؟

من خرید کردم استفاده کردم طوریم نشده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بی شوخی جدی میگی؟من خرید کردم استفاده کردم طوریم نشده

خدابهت رحم کرده چیزیت نشده! 

من وقتی چندبار استفاده کردم پوستم انقدر ملتهب و پر از جوش شد بعد اومدم راجبش تحقیق کردم دیدم یا خدا چقدر ناراضی و شاکی داره 

همه محصولاتش رو با خودم بردم دکتر، دکتر چک کرد گفت اینا همش فیکه پوستتم با همینا داغون شده …

چی خریدی که به پوستت این آسیبو زد عزیزم؟

من سه بار خرید داشتم راضی بودم 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چی خریدی که به پوستت این آسیبو زد عزیزم؟من سه بار خرید داشتم راضی بودم

نیاسینامید و هیالورونیک اسید و ضدافتاب اوردینری

خودمم اولش گفتم شاید به پوست من نساخته ولی بعدش اومدم توی همین سایت دیدم چقدر ناراضی و شاکی داره دیگه مطمئن شدم به خاطر محصولای خودشه

نیاسینامید و هیالورونیک اسید و ضدافتاب اوردینریخودمم اولش گفتم شاید به پوست من نساخته ولی بعدش اومدم ...

من محصول مراقبتی نخریدم راستش

بالم لب و تینت و رژگونه و اینا خریدم 

اصالتشونو چک کردم مشکلی نداشتن.

البته آخرین خریدم ۶ ماه قبل بوده.

ولی خب اگر محصول فیک دادن به اسم اصل و آسیب هم که میگی دیدی حتما باید شکایت کنی.

نامه پزشکم ببر

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خدابهت رحم کرده چیزیت نشده! من وقتی چندبار استفاده کردم پوستم انقدر ملتهب و پر از جوش شد بعد اومدم ر ...

ببین پوستت شاید حساسه گلم

من خودم پوستم به شدت حساسه 

یه کرم از دکتر خودم گرفتم

میزنم بعدش از این گالری ام ابرسان و ضد جوش و کرم گرفتم شبا میزنم طوری نشده شکر خدا 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پوستت فرو رفته شده یعنی چی عزیزم میخوام ببینم مثل مال من شده یا منظورت جاهای جوش

منظورم جای لک جوش نیست تیکه هایی از پوست صورتم کامل رفته داخل رفتم دکتر محصولاتش رو نگاه کرد گفت اینا همه فیکه بعد گفت محصولای فیک چون طبق استانداردی درست نشدن معلوم نیست موادشون چیه برا همین پوستت به این وضع اوفتاده 

منظورم جای لک جوش نیست تیکه هایی از پوست صورتم کامل رفته داخل رفتم دکتر محصولاتش رو نگاه کرد گفت این ...

منم یه قسمت از گونم رفته داخل و دیگه برامده نشد نکنه منم بخاطر استفاده از محصولی بوده و نمیدونستم

ببین پوستت شاید حساسه گلممن خودم پوستم به شدت حساسه یه کرم از دکتر خودم گرفتممیزنم بعدش از این گالری ...

بله حرف شما کاملا درسته ولی من جنس پوستم به شدت عالیه تا الان از کلی محصول استفاده کردم هیچی نشد من حتی از تونر اوردینری استفاده کردم چیزیم نشد چون از خارج مستقیم برام آورده بودن و اصل بود ولی محصولای این پیج فیکه بعد که دیدم کلی نارضایتی و شاکی داره فهمیدم بخاطر محصولای این پیج پوستم این طور شده حتی دکتر نمونه محصولایی که بهش دادم رو با اصل مقایسه کرد بهم نشون داد تفاوت های جزیی بسته بندیشون رو و گفت فیکه 

هیییییییی..

بیچاره اسیییی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بله حرف شما کاملا درسته ولی من جنس پوستم به شدت عالیه تا الان از کلی محصول استفاده کردم هیچی نشد من ...

ولی ناراحت شدم برات گلم

انشالله خوب بشی قشنگم 

منم پس دیگه خرید نمیکنم ازش

منم یه قسمت از گونم رفته داخل و دیگه برامده نشد نکنه منم بخاطر استفاده از محصولی بوده و نمیدونستم

نمی‌دونم والا من وقتی استفاده کردم پوستم خیلی ملتهب شد و میسوخت بعدم که پر از جوش شد ولی اون موقع که به خودش پیام دادم میگفت طبیعیه😐