از پیج گالری والا خرید نکنید هر محصولاتش فیکه آسیبی که محصولای فیکش به پوست من زد به سختی قابل جبرانه باعث فرو رفتگی پوستم شد که دکتر گفت فقط با لیزر قابل درست شدنه
الان دارم از طریق وکیل اقدام به شکایت میکنم چون خیلی نارضایتی و شاکی دیدم توی همین سایت دیدم خواستم بگم لطفا اگر شما هم زخم خورده اید بیایید همه باهم شکایت کنیم من صفر تا صد و هزینه های وکیل با خودمه هم پولتون رو پس بگیرید هم پیج این آدم بی وجدان رو ببندیم.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدابهت رحم کرده چیزیت نشده! من وقتی چندبار استفاده کردم پوستم انقدر ملتهب و پر از جوش شد بعد اومدم ر ...
ببین پوستت شاید حساسه گلم
من خودم پوستم به شدت حساسه
یه کرم از دکتر خودم گرفتم
میزنم بعدش از این گالری ام ابرسان و ضد جوش و کرم گرفتم شبا میزنم طوری نشده شکر خدا
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
پوستت فرو رفته شده یعنی چی عزیزم میخوام ببینم مثل مال من شده یا منظورت جاهای جوش
منظورم جای لک جوش نیست تیکه هایی از پوست صورتم کامل رفته داخل رفتم دکتر محصولاتش رو نگاه کرد گفت اینا همه فیکه بعد گفت محصولای فیک چون طبق استانداردی درست نشدن معلوم نیست موادشون چیه برا همین پوستت به این وضع اوفتاده
ببین پوستت شاید حساسه گلممن خودم پوستم به شدت حساسه یه کرم از دکتر خودم گرفتممیزنم بعدش از این گالری ...
بله حرف شما کاملا درسته ولی من جنس پوستم به شدت عالیه تا الان از کلی محصول استفاده کردم هیچی نشد من حتی از تونر اوردینری استفاده کردم چیزیم نشد چون از خارج مستقیم برام آورده بودن و اصل بود ولی محصولای این پیج فیکه بعد که دیدم کلی نارضایتی و شاکی داره فهمیدم بخاطر محصولای این پیج پوستم این طور شده حتی دکتر نمونه محصولایی که بهش دادم رو با اصل مقایسه کرد بهم نشون داد تفاوت های جزیی بسته بندیشون رو و گفت فیکه
بله حرف شما کاملا درسته ولی من جنس پوستم به شدت عالیه تا الان از کلی محصول استفاده کردم هیچی نشد من ...
ولی ناراحت شدم برات گلم
انشالله خوب بشی قشنگم
منم پس دیگه خرید نمیکنم ازش