2777
2789

کار برای شاغلای متاهل سخته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹صبح بیدار میشم با پسرم صبحانه میخوریم از ۱۰تا ۱ مشغول ناهاز و تمیزکاری ام

۲ تا ۴ بعدظهر میخابیم 

۵تا۷ هم شام و جم و جور کردن خونه ۱۱-۱۲ هم میخابیم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

فعلا ی چن وقتیه کمتر سرکار میرم 

ولی روزای دیگه سرکار بودم

خونه تمیز نمیکنم

غذا گاهی میپزم

بچم ندارم

دوشم هر شب 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شاغلا که خدا قوت نمی دونم چه میکنن با این حجم زیاد کارها   ولی من خونه دارم . رازش صبح زود بیدار شدن و اول عدا گداشتن بعد جارو و لباس شستن و نطافت .یعنی حجم اصلی کار رو اول روز انجام دادنه تا عصر بتونی به درس و کارو کلاس بردن و پارک  بچه برسی و مهمونی و باشگاه و... . آخر هفته هم خرید کردن  وسایل یه هفته رو آماده کردن مثلا یه وعده مایه ماکارانی یه وعده لوبیا پلو .  قارچ خورده شده نخود لوبیا پخته آش . عدس پخته. که طول هفته جلو بیفتی 

کار برای شاغلای متاهل سخته

دقیقاا منی که امروز هم سرکار بودم🫠👌🏻

و شام هیچی نداریم الآنم سرکار دعوام شد با یکی خیلی حالم بده نمی‌دونم چکار کنم میخام برم حمام ولی اصلا حال ‌و حوصله هیچی ندارم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
شاغلا که خدا قوت نمی دونم چه میکنن با این حجم زیاد کارها ولی من خونه دارم . رازش صبح زود بیدار شدن ...

اره واقعا شاغلا خداذقوت من مجرد سرکار کاری نمی کنم ولی اصلا حتی نمیتونم غذا بپزم واس فردا جون ندارم هیچکاری نمی کنم ظرف گاعی

من الان هاکه روال زندگیم به خاطر بارداری بهم خورده

ولی قبلا مدرسه که میرفتم دبیرم شب قبل برنج رو ابکش میکنم 

میذارم برا فردا خورشت هم حاضر میکنم تا ساعت ۱۰ میخوابم صبح ساعت ۴ و نیم بیدار میشم صبحانه درس میکنم میخورم یکسری خورده کار های خونه انجام بدم تا حاضر بشم ساعت ۷ میشه و برمیگردم هم میشه ساعت ۱ و نیم 

برنج و دم میذارم خورشت هم گرم میکنم همسرم میاد میخوریم بعد ظرف هارو میذارم تو ماشین ظرفشویی و نیم ساعت استراحت میکنم بعد یه چایی میخورم خونه رو یکم تمیز میکنم و گردگیری میکنم لباس هارو میشورم پهن میکنم ناهار فردا رو حاضر میکنم شام هم اکثرا نمیخوریم یا اگه از ناهار باشه بعد هم  یه دوش میگیرم و یه روتین پوستی کوچولو  تمام😁😁

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اره واقعا شاغلا خداذقوت من مجرد سرکار کاری نمی کنم ولی اصلا حتی نمیتونم غذا بپزم واس فردا جون ندارم ...

اصلا شما  صبح برو بیرون یه جا بشین هیچ کار نکن شب بیا خونه حالت بد میشه چه برسه کار کنی من قبلا کار میکردم مجرد زندگی میکردم صبح میرفتم شب میومدم غش میکردم چه برسه آدم مسوولیت بچه و زندگی هم داشته باشه واقعا نمی دونم چیکار میکنن

7 صبحونه میخوریم هرروز.. بعدش کارای خونه رو میکنم تا 8 تموم میشه بعدش دوش میگیرم و استراحت میکنم و بعدش ناهار رو اماده میکنم 1 هم ناهار میخوریم بعد جمع و جور میکنم و میرم سرکار.. شام هم 9 میخوریم 

کسی لایکم نکنه

دقیقاا منی که امروز هم سرکار بودم🫠👌🏻و شام هیچی نداریم الآنم سرکار دعوام شد با یکی خیلی حالم بده ن ...

خسته نباشی عزیزم  

شام یا چیز سبک و راحت درست کن 

اول برو دوش بگیر و دیگه به مسائل کار فکر نکن 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛