2777
2789
عنوان

کلاهبرداری گالری والا

209 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان.

این پیام رو برای آگاهی و کمک به تمام کسانی می‌نویسم که از پیچ گالری والا محصولات پوستی یا آرایشی تهیه کردن.

من شخصاً از این پیج خرید کردم و بعد از استفاده از محصولات، متأسفانه دچار آسیب پوستی جدی شدم. بعد از پیگیری‌ و صحبت با چندین نفر دیگه متوجه شدم که این مشکل فقط برای من نبوده!

تاکنون بیش از ۱۵ نفر از مشتریان این پیج رو پیدا کردم که تجربه‌های مشابهی داشتن؛ از التهاب  گرفته تا واکنش‌های شدید پوستی. با بررسی‌های انجام‌شده و مشورت با پزشک مشخص شد که این پیج محصولات تقلبی و فیک رو به‌جای اصل می‌فروشه حتی با برچسب و پچ‌کد جعلی!

اگر شما هم جزو کسانی هستید که از این پیج خرید کردید و به هر طریقی متوجه شدید که محصولتون فیک بوده یا پوست‌تون آسیب دیده، لطفاً همین‌جا کامنت بذارید یا به من پیام خصوصی بدید.

در حال جمع‌آوری اسامی و مدارک شاکیان هستم تا به‌صورت رسمی از طریق وکیل، پیگیری قانونی انجام بشه. وکیل هم تاکید کرده که هرچقدر تعداد شکایت‌کننده‌ها بیشتر باشه، روند رسیدگی سریع‌تر و احتمال بازگشت وجه بیشتر خواهد بود.

این فرصت خوبیه که با هم جلوی ادامه‌ی این تخلف گرفته بشه و حق‌مون رو بگیریم.

ممنون از همراهی‌تون.

(لطفاً این پست رو برای هرکسی که می‌شناسید و ممکنه خریدار این پیج بوده، بفرستید.)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحت هیچ شرایطی تو ایران خرید اینترنتی نکنیداز من به شما نصیحت

بله خرید اینترنتی مخصوصا توی ایران ریسک بالایی داره ولی فروشنده این پیج اینقدر بی وجدان هست که محصولات تقلبی پوستی که مستقیما با سلامت یک فرد مرتبط هست به اسم اصل میفروشه جلوی این آدم ها باید گرفته بشه 

آسیب که به پوست من زده متاسفانه خیلی سخت قابل جبرانه…

من ازشون هیالورونیک اسید و نیاسینامید اسید و ضد آفتاب اوردینری خریدم ولی نه فقط مارک اوردینری هرچی م ...

دکتر پوست نگفت چی بزنی خوب میشه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

دکتر پوست نگفت چی بزنی خوب میشه

ببین محصولاتش رو که استفاده کردم یهو پوستم شد جوش درحالی که پوست من اصلا جوش نداشت حتی زیرپوستی پر از التهاب و جوش شد بعد اون موقع که بهش گفتم میگفت طبیعیه خلاصه اینکه مطمئن شدم مشکل از محصولای این بوده چون خیلی شاکی داشت ولی جوش هایی که زدم اینقدر بد و ملتهب بود که پوستم سوراخ کرد و دکتر هم گفت اثری که رو پوستت گذاشته محصولای تقلبیش با هیچ چیزی جز لیزر درست نمیشه

ببین محصولاتش رو که استفاده کردم یهو پوستم شد جوش درحالی که پوست من اصلا جوش نداشت حتی زیرپوستی پر ا ...

خدا لعنتشون کنه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷