2777
2789

۲۲ سالمه ... دانشجو معلمم ... ۳سال پشت کنکور بودم تا دانشگاه قبول شدم ... سر همین تا حالا دوست پسر نداشتم و حتی نمیدونم دوست پسر پیدا کردن چه شکلی هست ودلمم نمیخواد حتی 🥲

ولی همیشه از خدا خواستم یه پسر خوب و مهربون و نجیب سر راهم قرار بده برای ازدواج و ...

جدیدا خیلییی احساس تنهایی شدیدی دارم 💔خواستگار دارم ولی هیچ کدوم به دلم ننشستن ...

بعصی اوقات میترسم تا آخر عمر تنها بمونم🥲🥲

دوستام همه ازدواج کردن و استوری های عاشقانه و مسافرت و ..

...💔💔

استوری عاشقانه ملاک خوشبخت بودن نیست

سنی نداری هنوز اول راهی ولی امیدوارم یکی بیاد سر راهت که باهم خوشبخت بشید

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ازدواج میکنی خوشگلم ۵تا صلوات+۳تا سوره حمد به نیت فرستادم 

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟