بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه چقد برم دیگ؟من کامل داره برمیگرده ۳ماهه نرفتمدوس داشتم صاف صاف بشهاینطوری ک بازم باید شیو کنم بی ...
نمیدونم من ده جلسه اینا رفتم مداوم، دوسال بعدش هم دو سه جلسه رفتم دیگه ادامه ندادم، بستگی به بدن خودت هم داره که رشد موهات زیاد باشه بابد زیاد بری، اره شیو لازمه اگه نری، ولی خوب خیلی بهتر شده دیگه ریشه موها سبز نمیشه و پوست سفید تر میشه،بیکینی هم قسمت بالا نود در صد جواب میده ولی پایینتر چون ریشه مقاوم دارن دیر تر میرن
ینی همه دروغ میگن ۱۰ ۱۲ جلسه کافیه ک وارد شارژ بشی؟اینطوری ک باید کلییی دیگ هنو خرج لیزر کنم🫡
برای بعضی نقاط ۱۰ جلسه کافیه مثلا پا اما برای بیکینی زیربغل ک حاصلخیزه و عین علف هرز درمیاد خیلی بیشتر باید بری اون دوتا منطقه شاید ۲۰جلسه ولی بعد از ۱۲جلسه لازم نیس هرماه بری فاصله شارژت بیشتر میشه مثلا میشه چن ماه یکبار بستگی ب بدنت داره ک رشد مو چطوره هورمونات تنظیم باشه و..