2777
2789
عنوان

کسی هس لیزرش واقعااا تموم شده باشه و راضی باشه الان😬

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست
ببین هرکی ی طور میگمنم جای خوب بالاشهر میرفتم ی اپراتورش همین حرفی ک زدیو میگفباز اون یکی میگف نه را ...

چه دستگاهی بود اون دو جا ک رفتی؟ 

و اینکه ژلی بود یا شاتی چون اینم انگار مهمه میگن ژلی باید سر یک ماه بری ولی شاتی باید موهات رشد کنه بعد بری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چقد برم دیگ؟من کامل داره برمیگرده ۳ماهه نرفتمدوس داشتم صاف صاف بشهاینطوری ک بازم باید شیو کنم بی ...

نمیدونم من ده جلسه اینا رفتم مداوم، دوسال بعدش هم دو سه جلسه رفتم دیگه ادامه ندادم، بستگی به بدن خودت هم داره که رشد موهات زیاد باشه بابد زیاد بری، اره شیو لازمه اگه نری، ولی خوب خیلی بهتر شده دیگه ریشه موها سبز نمیشه و پوست سفید تر میشه،بیکینی هم قسمت بالا نود در صد جواب میده ولی پایینتر چون ریشه مقاوم دارن دیر تر میرن

چ خوبمیشه اگ تهرانید بگید کجا رفتین؟فک کنم درکل کندلا بهتره پس!!!من رولی میرفتم.‌دستگاه اسکلپیون مدی ...

ن رولی اصلا خوب نیس 

پول توی چاه ریختنه 

تهران رو نمیدونم عزیزم 

اما بگرد ببین کجا دستگاهشون کندلا هست همونجا برو 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ببین هرکی ی طور میگمنم جای خوب بالاشهر میرفتم ی اپراتورش همین حرفی ک زدیو میگفباز اون یکی میگف نه را ...

ببین کلا لیزر هیچ آخری نداره همش باید رفت به نظرم توام ادامه بده تا باز مث قبل نشه حیفه حالا یا اینجا برو یا یه مرکز بهتر

۳سااال رفتین؟😐😬چ زیاددد ولی

اره چون من پر مو بودم

۹ ماهم بخاطر بارداریم عقب افتاد و نمیرفتم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اخه چقد برم دیگ؟من کامل داره برمیگرده ۳ماهه نرفتمدوس داشتم صاف صاف بشهاینطوری ک بازم باید شیو کنم بی ...

عزیزم من از سال ۹۷ شروع کردم رفتم    الان شارژ میرم     بعد شما میگی دو سال؟

ینی همه دروغ میگن ۱۰ ۱۲ جلسه کافیه ک وارد شارژ بشی؟اینطوری ک باید کلییی دیگ هنو خرج لیزر کنم🫡

برای بعضی نقاط ۱۰ جلسه کافیه مثلا پا      اما برای بیکینی زیربغل ک حاصلخیزه و عین علف هرز درمیاد خیلی بیشتر باید بری     اون دوتا منطقه شاید ۲۰جلسه       ولی بعد از ۱۲جلسه  لازم نیس هرماه بری   فاصله شارژت بیشتر میشه مثلا میشه چن ماه یکبار    بستگی ب بدنت داره ک رشد مو چطوره   هورمونات تنظیم باشه و..‌