2777
2789
نه اصلا خوب نیست! ۱۰ ساله دیگه حداقل زیر ۱۴۷ نباید باشه!!!!!! بنظرم ببرش حجامت. خواهر من کلا خیلی ک ...

چندساله بود حجامت رفتین؟حجامت پا یا کمر؟

بریود شده بود یانه.

من دخترم ی کمی یکی از  سینه هاش کوچولو غده شده.

خیلی نگرانم

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه عزیزم  فقط یه سوال من بلوغ دخترم شروع شده یک سینش کمی ورم کرده الان حدود سه ماهه ولی س ...

سلام عزیزم منم دخترم همینجوری شده.

کلاس سومه.قدش۱۲۳

خیلی نگرانم.رشد سینه ها یکسان شد!

شما چیکارکردین؟

برا قدش ناراحتم.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
نه اصلا خوب نیست! ۱۰ ساله دیگه حداقل زیر ۱۴۷ نباید باشه!!!!!!بنظرم ببرش حجامت. خواهر من کلا خیلی کوچ ...

سلام مهربانوجان

میدونم تاپیک قدیمیه،  ان‌شاالله که ببینید پیاممو، منم شنیدم حجامت خیلی تاثیر داره، میخوام ببرم پسرمو

میشه بگین چندسالگی خواهرتون رو بردین حجامت و چندبار حجامت کرد؟

سلام عزیزم منم دخترم همینجوری شده.کلاس سومه.قدش۱۲۳خیلی نگرانم.رشد سینه ها یکسان شد!شما چیکارکردین؟بر ...

سلام دوست عزیز

شما بردین دکتر؟

ممنون میشم پاسخ بدین الان بعد از یک سالو هفت هشت ماه، میشه بگین قد دخترتون چندشده؟

سلام عزیزم منم دخترم همینجوری شده.کلاس سومه.قدش۱۲۳خیلی نگرانم.رشد سینه ها یکسان شد!شما چیکارکردین؟بر ...

سلام عزیزم

دقیقا دختر منم همین قد رو داشت کلاس سوم. الان هم خیلی فرق نکرده...خیلی نگرانم، خودش هم ناراحته، میگه از همه کوتاهترم، نمیدونم چیکاز کنم.، حجامت، تغذیه یا...شما کاری انجام دادید که نتیجه داشته باشه؟!