2777
2789

میشه بگید کدوم مرکز رفتین و چه دستگاهی؟

چون من دوساله دارم میرم و اصلا راضی نیستم میخوام برم ی جایی ک امتحان شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ۳ سال با دستگاه کندلا رفتم 

دیگه مو در نمیارم هر از گاهی یکی دوتا در میاد ک دو سه ماه یکبار میرم لیزر یا گاهی ۶ ماهی یکبار 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بنام خدا مامانم😂😂😂

هم جای ارزون رفت 

هم ناقص رفت 

بعد اوندفعه طلبکار طلبکار گفت مو دراومده چند تا 

بعد کاشف به عمل اومد بعد 7 ماه دوتا تار مو دراورده و ناراضیه😂

بعد من روز 31 ام ماه نصفش درمیاد با اینکه دوساله میرم

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

من یه جای خوب با دستگاه عالی رفتم ولی بازم اونطور ک باید نتیجه نگرفتم

چند ماه یکبار میرم چون اپراتور گفته اگه موهات زیر سی درصد رشد داشت نیا تا حداقل سی درصد یا بیشتر رشد کنه 

من یه جای خوب با دستگاه عالی رفتم ولی بازم اونطور ک باید نتیجه نگرفتمچند ماه یکبار میرم چون اپراتور ...

ببین هرکی ی طور میگ

منم جای خوب بالاشهر میرفتم ی اپراتورش همین حرفی ک زدیو میگف

باز اون یکی میگف نه راس یک ماه بیا

خلاصه تا وقتی بفتم خوب بود ولی الان ک ۳ماهه نرفتم همش داره برمیگرده😐خب اینطوری چ فایده ای دارع

باید بری تمدید کنی من یه مدت رفتم بعد چندسال گذشته الان درمیاد ولی کم پشت شده نسبت به قبل از لیزر ، ...

اخه چقد برم دیگ؟

من کامل داره برمیگرده ۳ماهه نرفتم

دوس داشتم صاف صاف بشه

اینطوری ک بازم باید شیو کنم بیکینی اینارو!!

اره ۳ سال با دستگاه کندلا رفتم دیگه مو در نمیارم هر از گاهی یکی دوتا در میاد ک دو سه ماه یکبار میرم ...

چ خوب

میشه اگ تهرانید بگید کجا رفتین؟

فک کنم درکل کندلا بهتره پس!!!

من رولی میرفتم.‌دستگاه اسکلپیون مدیواستار