2777
2789
میگن سابنیمال الکیه ک شما استفاده کردی؟ من برای قد بلندی یه نفر دیگ می‌خوام خودم باید گوش کنم؟

واقعی هست بخدا دیگه باورش با خودته یبار به یکی گفتم پشیمون شدم دیگه ام نمیگم الانم نمیدونم چرا گفتم از هرجا ولی گوش نکن من خودم بلند شدم سن رشدم نبودم هرچقدر بخوایی میشه ساب سازنده معتبر گوش کن مثل کوادبیل موزا اینا خیلی زمان میزارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ازش نتیجه گرفتی؟به یه چیز همش فکر کنی اتفاق میوفته؟

عزیزم همونی که بهت گفتمو انجام بده

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

واقعی هست بخدا دیگه باورش با خودته یبار به یکی گفتم پشیمون شدم دیگه ام نمیگم الانم نمیدونم چرا گفتم ...

ساب گوش کنم یا قانون جذب و برم؟ من نمی‌خوام بلند بشم می‌خوام یکی دیگ بلند بشه خودم باید گوش کنم؟ میدونم اون طرف گوش نمیده باید سفارش بدم برام درست کنه؟ هزینه داره؟

اره صد در صد. من غیرممکن ترین رو با مثبت اندیشی ذهنم از خدا گرفتم.

خود معجزه بود.

ولی بعضی وقتا ک ذهنم منفی باش میشه فکروخیال ناجور میکنم ب خدا اعتماد نمیکنم نمیتونم اونی ک میخوام رو جذب کنم.

ساب گوش کنم یا قانون جذب و برم؟ من نمی‌خوام بلند بشم می‌خوام یکی دیگ بلند بشه خودم باید گوش کنم؟ مید ...

هزینه اصلا هزینه ها خودشون از یوتیوب بر میدارن می فروشن ۹۰درصدشون اینم همون جوره قانون جذبه تقریبا