سلام پسر من سه ماه و نیمشه و رفلاکس پنهان داره شوهرم رفته داروخانه اینو بهش دادن دکترم بردمش کولیکز داد که بدتر شد هزار برابر . کسی تجربه نرس هارویز داره بگه لطفا
عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
عزیزم من دکتر به بچم اومپرازول داد واقعا خوب بود برای رفلاکسش ولی حتما دکتر باید بنویسه و تاریخ مصرفم داره
17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون 403/20 قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شبا قبل خوابیدنش رو کمر و شکمشو با روغن زیتون حسابییی ماساژ بده و در حد پنج دیقه یه پلاستیک بکش روش دور نافشم رو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده نفخشو تا حدودی میگیره
عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)