2777
2789
عنوان

گریپ میکسچر نرس هارویز و رفلاکس کودک مامانا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 77 پست

عزیزم من دکتر به بچم اومپرازول داد واقعا خوب بود برای رفلاکسش ولی حتما دکتر باید بنویسه و تاریخ مصرفم داره 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
عزیزم من دکتر به بچم اومپرازول داد واقعا خوب بود برای رفلاکسش ولی حتما دکتر باید بنویسه و تاریخ مصرف ...

ممنون گلم از راهنماییت

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب میشن به محض غذا خوردن من ک دیگ کل لباسام همش لک سفیده روزی دوبار حموم میرم به محض اینکه بغل ...

من دیگ لباس نمیر ندارم همش با در حال شستنم یا حموم رفتن بچمم غرور حموم از بس بوی شیر میده همش استرس دارم لباسش و کثیف کنه 😃

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

من دیگ لباس نمیر ندارم همش با در حال شستنم یا حموم رفتن بچمم غرور حموم از بس بوی شیر میده همش استرس ...

ایشالا که خوب میشن ما هم یه نفس راحت بکشیم 😑

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

پسر شما هم توخواب دست و پاهاش میپرید؟؟

خیلییی الانم میپره تازه 

خیلییی الانم میپره تازه

خدا خیرت بده 

پسرم ی وقتایی زور۳میزد قرمز میشد و دستاشو مشت میکرد کنار صورت دست و پاهاش سفت میشد مال شما هم همینه 

خدا خیرت بده پسرم ی وقتایی زور۳میزد قرمز میشد و دستاشو مشت میکرد کنار صورت دست و پاهاش سفت میشد مال ...

وقتی دستشویی میکنه اینجوری ولی تو خواب زیاد دستاشو به چشم و صورتش میماله و خودشو پیچ و تاب میده . نفخ نداره پسرت؟

وقتی دستشویی میکنه اینجوری ولی تو خواب زیاد دستاشو به چشم و صورتش میماله و خودشو پیچ و تاب میده . نف ...

شدید داره 

اره میخورم واسه رفلاکس خوب نیست

شبا قبل خوابیدنش رو کمر و شکمشو با روغن زیتون حسابییی ماساژ بده و در حد پنج دیقه یه پلاستیک بکش روش دور نافشم رو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده نفخشو تا حدودی میگیره