2777
2789
عنوان

واقعا چرا من دانشگاه آزاد نرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پیام‌نور که همه سوال ها تستی هست 

از سال 84 نمونه سوال هر درس هست 

برو همونارو یک دور بخون و مرور کن میتونی بزنی  ونمره عالی بگیری 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
دوستان من میخام برم آزاد زیاد درس خونم نیستم چ رشته ای برام مناسبه فقط میخام مدرک بگیرم مجبورم

هر رشته ای جز علوم‌ پزشکی

آزاد این‌مزیت رو داره ک دلبخواهی هست محدود نیستی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین پیام‌نور که همه سوال ها تستی هست از سال 84 نمونه سوال هر درس هست برو همونارو یک دور بخون و مرور ...

بحث‌نمره که خب هست

نمونه سوال گاهی میاد گاهی نمیاد 

اما خب خیلی مسخره میکنن پیام نور رو

کی میتونه ۳۰۰ صفحه مدنی بخونه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

حق داری پیام نور وحشتناک سخته

عه سلام تویی🥹

دولتی چطوره 

جزوه دارید یا کتاب 

پیام نوری درسته

کی گفته مدرک پیام نور معتبر نیست؟😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

هزینه هر ترم چقدره عزیزم

بستگی به رشته داره و واحدای عملی

هر سالم شهریه بالاتر میره

من رشتم اموزش ابتداییه ترم ۳ کاردانی ناپیوسته حالا این ترم ک ۵ هفته بیشتر نیست شد ۳م ۸۰۰

ترم دو شهریم ۸ تومن اینا شد

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
بحث‌نمره که خب هستنمونه سوال گاهی میاد گاهی نمیاد اما خب خیلی مسخره میکنن پیام نور روکی میتونه ۳۰۰ ص ...

از بی سوادیشون هست 

دانشگاه کلا سخته 

حداقل رشته حقوق ، الکی پاس نمی‌کنند 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
پیام نور اینجوره که همه صفرنو همه از هم تقلب میگیرن و صفر میشن😂

😐

کمتر از یه روز با حال مریض کتاب رو  خوندم امتحان دادم شدم ۱۸ 

صفر نداریم 

پیام نور اینجوره که همه صفرنو همه از هم تقلب میگیرن و صفر میشن😂

😐😐😐😐

پیام نوری درستهکی گفته مدرک پیام نور معتبر نیست؟😐

همه 

اینجا و تو کانال دانشگاه آزاد

دیشب اونقدر ناراحت شدم