2777
2789
عنوان

واقعا چرا من دانشگاه آزاد نرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نور واقعا سخته واقعا داداشم پزشکه اون موقع ها میرفت کتابخونه میگفت پیام نوری ها چقدر میخونن تعج ...

عجب

یکی از پیام نور تعریف مثبت کرد 

💔💔

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آزاد زپرتی شایدمن تهران مرکز بودم والا همچین خبری نبود

تهران فرق داره اونم یکی از دانشگاه های تهران  وگرنه بقیع استانا وضعیتشون همین جوریه 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

شما کتاب میخونید واس ترم

دارم میگم دیگه همش کتاب 

جزوه اصلا نمیدن

اونایی که کتاب معرفی نکردن ، سر کلاس عین بلبل حرف میزنن ، بعد میری می‌نویسی میشه صد صفحه 

از الان داری برا پایان ترم میخونی ؟

منم می‌خوام شروع کنم ولی تنبلیم میشه 🥲😂

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
دانشگاه ازادم ..این ترم تابستونم مجازی شدهاستادمون یه کتاب حجیممم بهمون داده بخونیم تازه هر جلسم پرس ...

هزینه هر ترم چقدره عزیزم

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

والا من که همچین چیزایی که میگی ندیدمشاید بعصیا باشن، ولی نه همه دانشگاه آزادیا...

شما دانشگاه ازاد شیراز می خونید؟جزوه یا کتاب می گن

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه
دانشگاه ازادم ..این ترم تابستونم مجازی شدهاستادمون یه کتاب حجیممم بهمون داده بخونیم تازه هر جلسم پرس ...

نمیدونم چرا فک میکنید دروغ میگم

دروغ ندارم که دیروز رفتم کانال حقوق آزاد 

سوال و جزوه ها رو گذاشته بودن

حتی با بعضی از استادای اونجا شناخت داشتم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

گارد نگیرین ولیمن دانشگاه ازاد میرم قبل امتحان نود درصد استادا سوالارو میدن بهمونبقیه هم مطالب مهموم ...

بله منم ابنو میگن

توهین نمیکنم فقط خودمو مقایسه کردم