2777
2789
عنوان

واقعا چرا من دانشگاه آزاد نرفتم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 97 پست
والا من ازاد اهواز بودم یا کتاب های چاپ شده چند صد صفحه ای اساتید خوندیم یا کتابهای ترجمه شدشون

بستگی به استاد دا داره دیگه.بخدا وقتی فهمیدم دو دستی کوبوندم تو سرم ک چه خطایی کردم نرفتم آزاد

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

آره یه بار گفتم پیام نور هستم تو هم گفتی اشکال ندارهآخه انصاف نیست مدنی ۲ واس ما ۳۰۰ ص واس آزاد ۲۹ ص ...

فدا سرت میفهمم چی میگی  از اونا درس خون درنمیاد کهههه مگه اینکه خودشون بخوان شما از الان تستی میدین  آماده هستین 

اونا چی؟   بشین بخون ک قراره پایت حسابی قوی بشه سختی رو تحمل کن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی باید بخونن بدبختی یه، بدون استاد بدون میان ترم، اخه چجور با دانشگاه ازاد برابری میکنه

هعی

استادام خوبن مشکلی ندارم

مشکل دید بدی ک دارن میگه درس نمیخونه

پس من چطوری ۱۸ شدم اونم تو پیام نور بدون استاد

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

فدا سرت میفهمم چی میگی از اونا درس خون درنمیاد کهههه مگه اینکه خودشون بخوان شما از الان تستی میدین ...

آخ قربون تو بلاخره یکی فهمید درد منو

از دیشب اعصابم خورده ک چرا نرفتم چرا نکردم 

یه وکیل بود گفت پیام نور خوبه دیگه منم رفتم اونجا 

والا اساتید ما یا هئیت مدیره کانون بودن یا رییس کانون وکلاپوست مارو کندناستاد مالکی و امینی استاد دا ...

اوووو پس چی میگی خوبن دیگه

مفتی نمره ندادن 😂😭

واس ما استادای کانون هستن‌خوبن

کلا وکیلای کانون استاد دانشگاه میشن

مرکز فقط ۲ تا دیدم