2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب کاری کردم عکس گذاشتماااا

نوشته به زودی منتشر می شود 

حالا باید رخت خواب پهن کنم اینجا هر موقع اومد پاکش کنم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

شانس بزرگ زندگیم دندونام بوده شکر خدا ردیف و خوشگلن

هی چه تاپیک آخرت حق بود😕 حس و حال تمام زن هایی که نیاز به دوست داشته شدنشون درک نمیشه و کم کم مثه یه شمع خاموش میشن 💔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من ردیف و خوشگلن یه چندتاشم درست کردن میخواست که دارم درست شون میکنم. 

این هفته رفتم یکیشو عصب کشی کردم انقد دندون پزشکم خوشگل و جذاب جذاب جذاب بود که تو عمرم چشم به اون خوش رنگی ندیده بودم خیلی خوش تیگ و جذاب بود با اینکه سنش هم بالا بود ولی ورژن خوشگل تر و جذاب تر شده مهدی سلطانی سروستانی بازیگر بود. به شدتم خوش اخلاق همینجور میپرسید درد نداری اذیت نیستی. آخرشم بابت همکاری کردنم ازم تشکر کرد گفت ممنون صبور بودی. 

خوشحالم هفته بعدم میرم برا پر کردن میبینمش لعنتی جذابو😍😁

هی چه تاپیک آخرت حق بود😕 حس و حال تمام زن هایی که نیاز به دوست داشته شدنشون درک نمیشه و کم کم مثه ی ...

عزییییزم🥲

دقیقا شرح حال خودمممم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عجب کاری کردم عکس گذاشتماااانوشته به زودی منتشر می شود حالا باید رخت خواب پهن کنم اینجا هر موقع اومد ...

چقدر خوشگلی🙊😍

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چقدر خوشگلی🙊😍

ووووی عزیییزم مرسی 

خودت خوشگلی خوشگل میبینی منو🥰

ووووی عزیییزم مرسی خودت خوشگلی خوشگل میبینی منو🥰

پوست قشنگ و خوش‌رنگی داری که. یه جا یادمه گفته بودی پوستم سبزه هست. سبزه که نیستی

پوست قشنگ و خوش‌رنگی داری که. یه جا یادمه گفته بودی پوستم سبزه هست. سبزه که نیستی

ممنونم

من به این می گم سبزه🤭البته رنگمو دوست دارم

معتقدم برنز و سبزه شیک تره 

حالا به سفیدا بر نخوره سفید پوست ها هم یه جور دیگه جذابن🥰😍😍

ممنونممن به این می گم سبزه🤭البته رنگمو دوست دارممعتقدم برنز و سبزه شیک تره حالا به سفیدا بر نخوره س ...

پس منو ببینی چی میگی 😳😀من خیلی خیلی تیره تر از تو هستم شما که بنظرم سفید هستی اگه پوستت مثه عکست هست