2777
2789

من از کلاس پنجم تا الان که بیست سالمه چشام ضعیفه 

و نسبت به قبل خیلی هم ضعیف تر شده طوری که زیر نویسای تلویزیون رو حتی از یه متری هم نمیتونم بخونم 

کسی بوده مثل من چشاش خیلی خیلی‌ ضعیف بوده باشه ولی قوز قرنیه نبوده باشه و تونسته لیزیک کنه؟؟؟

بنظرتون این طبیعیه که از وقتی چشای آدم ضعیف میشه همینطوری نمرش هی بره بالاتر؟

اونایی که قوز قرنیه دارن با عینک هم نمیتونن ببینن و تار میبینن؟؟؟

با ضعیفیش مشکلی ندارم فقط میترسم کور شم یا قوز قرنیه باشه تو رو خدا یکی منو آروم کنه 😭😭😭

از دکتر رفتن هم وحشت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قوز قرنیه باشه پیشرفت میکنه کور نمیشی ولی دیدت خیلی تار میشه اونقدر ک چیزیو دیگ تشخیص نمیدی

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
خب دیگه رفته رفته ادمو کور میکنه حتی لیزیک هم نمیشه کرد 😭

قوز قرنیه راه حل داره بعد درمان دیدت برمیگرده

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند