2777
2789

آخه واقعا چه دلیلی داره بی شخصیته بخوای بچه رو بذاری جلوت همش ازش سوال بپرسی 

میرم خونه بابام میام بچه ها میرن خونشون همش سوال میپرسه میگه این چی گفت اون چی گفت فضول 

♥️خدایاشکرت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه هات یاد بده بگن‌ نمیدونم نمیدونم

خیلی فضوله بعد بچه هاام سنشون کمه هرچیم میگم بازم یه چیزایی میگن بهش 

میگه منو بیشتر دوست داری یا اون مامان بزرگتو بچه بگه اونو میگه پس منم تورو دوست ندارم 

♥️خدایاشکرت♥️

من یاد دادم به پسرم هرچی پرسیدن بگو میرم ازمامانم میپرسم بهتون بگم ..اونام ازترس دیگه چیزی نمیپرسن. ..بعدا اصلا بچمو تنهایی نمیقرستم خونشون طبقه پایین

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خیلی فضوله بعد بچه هاام سنشون کمه هرچیم میگم بازم یه چیزایی میگن بهش میگه منو بیشتر دوست داری یا اون ...

چقد بدن این مادربزرگ های پدری خواهر من اینقددد گفتیم بگو نمیدونم یبار ازش پرسیده بودن کیا بودن اومدن خونتون گفته بود چند نفر اومدن ولی نمیدونم گفته بود خب مگه ندیدی گفته بود نمیدونم خب 

چقد بدن این مادربزرگ های پدری خواهر من اینقددد گفتیم بگو نمیدونم یبار ازش پرسیده بودن کیا بودن اومدن ...

واقعا کارشون زشته آخه مگه ما میدونیم شما همیشه چیکار دارین میکنین 

♥️خدایاشکرت♥️