2777
2789
عنوان

شما به همچین دختری حسادت میکنید 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
میخواستم بگم من ب کسی حسودیم نمیشهولی برااولین بارحسودیم شد😂😭خیلی خوبهاز دخترایی که دنبال پیشرفت ی ...

واقعا من با اینکه سه سال بزرگترم نصف هنرشو ندارم البته خودم همه میگن باهوشی ولی زیباییش و هنر های قبطه میخورم تازه پته و کمه و کوبلن اینا همه بلده دیگه دستم خشک شد تایپ کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد همه دوست دارند جاش باشن اما نه انقدر سختگیرانهاز دلش خبر نداریم که...و حسودی هم نمیشه کرد ک ...

بله فشار روشه چون پدرش آدم مهم و شناخته شده ای هست خیلی همه ازش توقع دارن و واقعا حتی بعضی وقتا میکنم اشک میریزم از این همه فشار ولی به نظرم ارزششو داره

بله فشار روشه چون پدرش آدم مهم و شناخته شده ای هست خیلی همه ازش توقع دارن و واقعا حتی بعضی وقتا میکن ...

نه نمیشه قضاوت کرد که ارزش داره یا نه

فکر کن از بچگی یه آدم بزرگ شده ای و همه چیز رو تجربه کردی و مثل همسن و سالات نبودی

اینکه پدر و مادر به بچه و رشدش توجه کنن مهمه اما نه انقدر سختگیرانه که کل وقت اون بچه برای یادگیری صرف بشه،،،

معمولا همه آدما دنبال یک یا دوتا مهارت هستن که دوستش دارن و این همه مهارت بد نیست واقعا،،اما زیاده رویه برای کسی که فقط ۱۳ سالشه

اینکه روی ساز و هنر و زبان معلوم نیست چقدر زمان گذاشته تا یاد بگیره چون همه اینا واقعا خیلی سختن

اما تلاشش قابل تحسینه برای دیگران.

و از روی اینا هیچوقت آینده قابل پیش بینی نیست من دیدم که میگم...پولدارترین عضو خانوادم،،که همه حسرتشو داشتن از عرش به فرش که چه عرض کنم بدتر از اون رسید.

نمیشه آینده کسی رو حدس زد اگه واقعا خوب هم باشه ما از دلش خبری نداریم..اگه بهش نزدیکی پس مراقبش باش

🎀🌸🍓🌱

نه حسادت نمیکنم . 

شاید اگه قبلا بود اره غبطه می‌خوردم اما الان نه . 

چون میدونم کار خدا رو . اگه بهت استعداد بده اگه بهت زیبایی بده اگه بهت مال بده در عوض باید خوب حواست باشه کجا صرفشون می‌کنی ، رفتار و کردارت چه شکلی هست و فقط به اینجا تمام نمیشه ، چون خدا عادله ، اگه یه نفر یه چیزی داشته باشه در عوض به چیز دیگه نداره .

اطرافم دیدم آدمایی که وضع مالی خوبی دارند اما خوشحال نیستند .

میدونی پول پول می‌کشه ، وقتی از کوچیکی کلاسها و مهارت های مختلف یاد میگیری قطعا در آینده میتونی ازشون استفاده کنی . 

و فقر فقرو می‌کشه . 

چرخه زندگی هست 

مگر اینکه شما تلاش خیلی زیادی کنید .

آنقدر کلاسهای مختلف  رفتن و مقام آوردن کار آسانی نیست خیلی زحمت میخواد