2777
2789
عنوان

شما به همچین دختری حسادت میکنید 🤔

252 بازدید | 25 پست

یه دختر ۱۳ ساله که پدرش خیلی شغل خوبی داره و ثروتمنده هرچی میخواد براش فراهم باباش کارخونه داره خودش با اینکه تو بلوغه خیلیییی خوشگله و قد بلند نسبت به سنش و حتی خواستگارم داره به زبان های انگلیسی فرانسوی ترکی و تسلط کامل داره رزمی کار حرفه ای هست ورزشکاره باشگاه می‌ره گلدوزی و آشپزی بلده موسیقی گیتارو پیانو بلده سنتور داره یاد میگیره تو درساش باهوش و با استعداده مخ کامپیوتر و ریاضی و سه ساله المپیاد ها رتبه اول میاره حفظیات عالییی نقاشی های خیلی خفن می‌کشه مثل رنگ روغن آبرنگ سیاه قلم خیلی حرفه ای و حتی در سطح کشور چند بار رتبه آورده  شطرنج هم بلده ولی حرفه ای نه اندام خیلی قشنگی داره پوستش عالیه پدرش خیلیییی دوسش داره یعنی جونش در می‌ره واسش مادرش زیاد دوسش نداره و اذیتش می‌کنه و خانواده مادریش کلن باهاش خوب نیستن به شدت باهوشه سخت ترین مطالبو با یه بار توضیح میفهمه و میخواد پزشکی بخونه پدرش هم همه جوره پشتشه و همه میگن که به شدتتتتتتت باهوش و مخه از وقتی سه چهار سالش بوده کلاس های زیاد میرفته همیشه فشار درس خوندن و یادگیری روش بوده آیا شما دوست داشتید جاش باشید 

( برای خودم نیست دوستان من اگه همچین ویژگی های داشتم تو نینی سایت علاف نبودم )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم بگم من ب کسی حسودیم نمیشه

ولی برااولین بارحسودیم شد😂😭

خیلی خوبه

از دخترایی که دنبال پیشرفت یادگیری خرفه های مختلفن خیلی خوشم میاذ

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

چهرشون توصیف کن چه شکلیه عزیزم واینکه اندامش اسکینی یانه؟

عزیزم چشمای درشت و قهوه ای پرنگ مژه های بلند چشماش خیلیییی براق و خوشگل و گیراست پوست سفید برف و صاف لب هاش متوسط و قلوه ای بیتی عروسکی البته بینش کوچیکه اونقدر باریک نیست صورتش هم خیلی فرم قشنگی داره اندام تقریبا ساعت شنی باسن و سینش خوش فرمه اما کنده نیست کمر باریک قد بلند وزنش هم متوسطه 

صد در صد همه دوست دارند جاش باشن اما نه انقدر سختگیرانه

از دلش خبر نداریم که...

و حسودی هم نمیشه کرد که،،،از اول تو همچین خانواده ای بزرگ شده و همون اول توقعات رو بالا میبرده،،اینجوری بیشتر سختی می‌کشه گناهی،،ولی بازم موفقه

🎀🌸🍓🌱

@بهاره70‍ @niniyar‍ عزیزم این کاربر آقا هست به من درخواست داد بعد حرفای بد جور زد لطفا رسیدگی کنید

تا وقتی ک شات حرفای بدی که میگیو نزاری

نی نی یار طرفو تعلیق نمیکنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

دوست نداشتم جاش باشم نه ، حسودی هم تموم تلاشمو میکنم نکنم بهش سعی میکنم خودمو بهتر کنم از قبلا

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉