خواهرشوهرم به لج من بچمو دخترم صدا میکنه میدونه بدم میاد برای همین ازعمد هی میگه جلو همه دخترم دخترم شما بودید چکار میکردید ؟آدم بدی نیستم واقعا اما چون سالها توسط این خونواده اذیت شدم و واقعا ازچشمم افتادن دلم نمیخواد به بچم بگه دخترم دخترم
الان بچت بهش میگه مامان؟اگه نه که بیخیالش سعی کن توجه نکنی هر چی بیشتر واکنش بدی اون بیشتر ادامه میده پس جوری نشون بده که برات مهم نیست
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
اخه چون خیلی ازارم دادن واقعا حس بد میگیرم کسی دیگه بگه مشکل ندارما میگم خب تیکه کلامه طرفه صرفا هم به خاطر خونواده شوهر بودن حساس نیستم روشون فقط سراینکه چندین سال دق دادن منو و به لج من میگن بدم میاد
اخه چون خیلی ازارم دادن واقعا حس بد میگیرم کسی دیگه بگه مشکل ندارما میگم خب تیکه کلامه طرفه صرفا هم ...
کآری از دست برنمیاد دختر خوب حرص بخوری فقط برای خودت و اون کوچولو ضرره سعی کن وقتی گفت فکرتو اون لحظه مشغول کنی