2777
2789

لطفا با دلیل بگید 

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول علاقتو در نظر بگیر بعد بازار کارمن خودم رفتم ارایشگری ولی علاقه ندارم ولش کردمخیاطیم الان خوبه ب ...

علاقه نمی‌دونم هرچی باشه انجام میدم

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
آرایشگری از خیاطی بهتره،زحمت کمتری داره و درآمد بیشتری و مشتری هم دستمزد رو هر چقدر بگی میده

کدوم لاینش خوبه؟

علاقه نمی‌دونم هرچی باشه انجام میدم

منم فکر میکردم هر چی باشه انجام میدم

ولی بنظرم تا علاقه نباشه ادم موفق نمیشه 

من خودم رفتم ارایشگری، تو بهترین ارایشگاه شهرمونم کار میکردم ولی خب چون دوس تداشتم اومدم بیرون

از نظرم کتر حوصله سر بریه

منم فکر میکردم هر چی باشه انجام میدمولی بنظرم تا علاقه نباشه ادم موفق نمیشه من خودم رفتم ارایشگری، ت ...

پ چی خوبه

میگم که ببین به چی علاقه داریاز طرفیم کلاسای ارایشگری پر هزینه هستهزینه کلاسا یه طرف خرید مواد یه طر ...

میخوام درآمدی داشته باشم خسته شدم