2777
2789
عنوان

یه زنه اومد مغازه

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هزینههای مشاوره و....خیلی رفته بالا و خوبهتنها چیزی که کمکت میکنه حرفه ای بودن و کار کشته بودنه

من مشهدم، به نظرت میتونم دانشگاه آزاد برم بدون کنکور؟؟؟  ( میخوام روانشناسی بخونم ) 

آها😂😂......من چی بگم که پسرا ازم خوششون میاد... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️(پسرم)

دیگه خیلییی بد شانسیییی🤣🤣

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

من مشهدم، به نظرت میتونم دانشگاه آزاد برم بدون کنکور؟؟؟ ( میخوام روانشناسی بخونم )

اره میتونی بری من خودمم ازاد بودم

فقط باید حسابی خودت پیگیر باشی و مقاله و ....روانشناسی بخونی