2777
2789
عنوان

چجوری یه عدسی خیلی خوشمزه درست کنم

134 بازدید | 23 پست

کدبانوها بیاین

پیازشو ریز کنم یا خلال؟

از قبل چقدر بزارم خیس بخوره

چند ساعت بپزمش؟؟؟

چه موقع توش سیب زمینی بندازم؟

دلم میخواد آبکی باشه و آبش غلیظ و خوشمزه

ادویه هایی که بهش میزنم چی باشه؟

سلام

مادرم یکبار توش کمی قلم( آبِ گوشت) ریختند خوشمزه شد. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ندری اورده بود با عدس ریز خیلی خوشمزه بود

هرچی من پرسیدم دستور تهیه شو اون ی چیز عجیب غریب جواب میداد

دیگه پیگیر نشدم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ببین اول عدس بزار بپزه

میتونی داخلش سیب زمینی بریزی

جدا برا خودت پیاز داغ درست کن

من نگینی میکنم ولی خلالی هم همیشع

بعدش عدس ها رو با گوش کوب برقی میکس کن

پیاز ها رو اضاف کن

بزار ۱۵ دقیقه رو گاز شعله متوسط

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

اول اول یه پیاز رو رنده کن و تفت بده و بهش نمک فلفل و زردچوبه اضافه کن بعد عدس هاتو به پیاز اضافه کن و هم بزن و آب بریز روش تا بجوشه. یدونه سیب زمینی درسته هم پوست بکن بنداز توش تا با عدس ها بجوشه...بعدش حدود نیم ساعت الهی چهل دقیقه بعد که عدس ها در حال جوشیدن بود سیب زمینی رو در بیار و بکوب و بریز تو عدسی تا لعاب بده. بعدش یک تابه جداگونه بیار و توش پیاز رنده کن و وقتی پیاز هات تفت خورد به پیاز ها رب اضافه کن و بعدا بریز تو عدسی ات که داره می‌جوشه. خیلی خوشمزه میشه. اگر جایی نفهمیدی بگو توضیح میدم 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

من عدس میپزم بعد نیمساعت ی پیاز خلالی سرخ میکنم خوب تفت خورد زرد چوبه میزنم ی هویج کوچولو رنده میکنم بهش تا مقوی شه ی قاشق ارد تفت میدم با کمی فلف سیاه ب عدسی حسابی لعاب میده. سیب نمیزنم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
یکی ندری اورده بود با عدس ریز خیلی خوشمزه بودهرچی من پرسیدم دستور تهیه شو اون ی چیز عجیب غریب جواب م ...

من یک دستور گفتم خیلی خوشمزه میشه بپز ببین چجوره 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

عصاره گوشت الیتم اخر سر بزتی خیلی خوشمزه میکنه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

عدس ریز رو بگذارید روی شعله، ی دونه سیب زمینی داخلش بذاریدو اجازه بدید بپزه، بعد از یک ساعت در تابه ای جدا پیاز هلالی ریز رو تفت بدید و بردارید، و بعد یک تا دوقاشق آرد سفید کمی سرخ کنید و یک قاشق رب اضافه کنید و تفت بدید و از روی شعله بردارید، سپس مواد رو به عدسی اضافه کنید و سیب زمینی رو بکوبید...حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت برای پخت کافیه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
اول اول یه پیاز رو رنده کن و تفت بده و بهش نمک فلفل و زردچوبه اضافه کن بعد عدس هاتو به پیاز اضافه کن ...

دست شما بی بلا، سیب زمینی ها میخوام چار قسمت کنم بندازم توش اوکیه بنظرت

ببین اول عدس بزار بپزهمیتونی داخلش سیب زمینی بریزیجدا برا خودت پیاز داغ درست کنمن نگینی میکنم ولی خل ...

دستت درد نکنه گوشت کوب ندارم عزیز میخوام درسته بریزم توش