2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اول چقدر تغییر کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 58 پست
زایمانم طبیعی بود نمیدونم شاید واسه همین زود شکمم جم و جور شد

اها اره منم قطعا طبیعی زایمان میکنم 

طبیعی زودتر هیکل برمیگرده 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها همون یکی از فامیلامون هم دیدم یه چیزی به شکمش میزد ترک نشد

اره باید چرب کرد که پوست نرم باشه بعدم اگر اضافه وزن نرمال باشه خیلی کم پیش میاد ترک بخوره 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها اره منم قطعا طبیعی زایمان میکنم طبیعی زودتر هیکل برمیگرده

ایشالا بسلامتی بغلت بگیریش گلی💙

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

مادرشدن واسه اونایی ک خونسردن و اونایی ک کمک دارن یا با پرویی یسری چیزا رو میندازن گردن بقیه خییییلی ...

پس همون بمونم شهرستان پیش مامانم 

میخواستم خونمو ببرم جایی که شوهرم کار میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها خب خوبه کلا‌نه من پرخور نیستم هیکلم هم اوکیه چون ورزشکارم

ما اصلا ورزش نمیکنیم از ظاهر و هیکل عالی اعصاب داغون😄 همه میگن اگر ورزش کنین هیکلهاتون چی میشه ولی دل و دماغ و حالش نیست

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

توی دوران بارداری هم شکمم رو ببندم تاثیر داره؟

ن تودوران بارداری اصلن نبستم بعد زایمان بستم که شکمم همونجوری نمونه وشکمم کاملا رفت!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

ما اصلا ورزش نمیکنیم از ظاهر و هیکل عالی اعصاب داغون😄 همه میگن اگر ورزش کنین هیکلهاتون چی میشه ولی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️ورزش برای اعصابم‌ خوبه 

من خودم مربی هستم اعصابم خورده میخواد هیکلم داغون‌شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب یعنی شوهرتو تنها بذاری؟

تنها هست ۲ ساله عروسی کردم اون کارش جای دیگس من جای دیگم میاد و میره 

اختلاف پیش اومد گفتم ببرم اونجا حونمو اما باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تنها هست ۲ ساله عروسی کردم اون کارش جای دیگس من جای دیگم میاد و میره اختلاف پیش اومد گفتم ببرم اونجا ...

خب درست نیس . ب عنوان ی زن میگما. فضولی نیس . اینجا من لااقل سعی میکنم هم یاد بگیرم هم یاد بدم  . بری پیش خودش بهتره .

parasoo1989@
🤦‍♀️🤦‍♀️ورزش برای اعصابم‌ خوبه من خودم مربی هستم اعصابم خورده میخواد هیکلم داغون‌شه

دل و دماغش نیست

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*