2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اول چقدر تغییر کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 58 پست
من فقط چندتا ترک زیر شکمم دارم کلا تا چند روز قبل زایمان ترک نداشتم چند روز آخر ترم خورد بعد زایمان ...

چه خوب.ژنتیکی؟

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خب؟

خوندی چرا؟

زایمان زود رس مشکلات بعد تولد بچه

بیقراریها و گریه های مداوم و مشکلاتش

الان 8سالشه هنوزم درگیرم

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

شکمم ترک برنداشت لاغرترشدم وهیچ تغییر انچنانی نداشتم شکمم محکم بستم که شکم هم ندارم!

توی دوران بارداری هم شکمم رو ببندم تاثیر داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوندی چرا؟زایمان زود رس مشکلات بعد تولد بچهبیقراریها و گریه های مداوم و مشکلاتشالان 8سالشه هنوزم درگ ...

اها چه سخت🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شکمم ترک داره و چروکه و بزرگهیکلم برگشت به قبلیک ساله زایمان کردم،کم کم شکم و اب میکنمترکا میمونه فد ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اره دیگه نمیشه که آدم کاری انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوب.ژنتیکی؟

آره ژنتیکی ما اینجوریم ولی اگر پرخوری کنیم زیاد خب طبیعتا پهلو و شکم میاره آدم ولی من پرخور نیستم

کلا بهم میگم پیکر تراشیده خدادادی

بعد ما کلا ژنتیکی پاسن و رون، بازو داریم فقط برعکس صورتهامون چاق نمیشه

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*

چه خوب.ژنتیکی؟

نه من از ماه ششم دائم شکمم رو روغن زیتون میزدم و تو بارداری خیلی اضافه وزن نداشتم 

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
آره ژنتیکی ما اینجوریم ولی اگر پرخوری کنیم زیاد خب طبیعتا پهلو و شکم میاره آدم ولی من پرخور نیستمکلا ...

اها خب خوبه کلا‌

نه من پرخور نیستم هیکلم هم اوکیه چون ورزشکارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من از ماه ششم دائم شکمم رو روغن زیتون میزدم و تو بارداری خیلی اضافه وزن نداشتم

اها همون یکی از فامیلامون هم دیدم یه چیزی به شکمش میزد ترک نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم کلا زایمان اول زیاد تغییر نمیکنه؟

چرا اتفاقا من قبل حاملگی ۴۸ کیلو بودم تا روز زایمان ۷۶شدم شکمم هم بزرگ بود ولی یه ماه بعد زایمان همه چی به قبل حاملگیم برگشت 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

چرا اتفاقا من قبل حاملگی ۴۸ کیلو بودم تا روز زایمان ۷۶شدم شکمم هم بزرگ بود ولی یه ماه بعد زایمان همه ...

اها خب خوب بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40