2777
2789

انگار تو شکمم بمب ترکید شکوفا شدم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

دوتا بارداری داشتم هیچی 

چون قبلا چاق بودم لاغر شدم الان هم منتظرم شرایط اوکی بشه برم آبدو 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بارداری داشتم هیچی چون قبلا چاق بودم لاغر شدم الان هم منتظرم شرایط اوکی بشه برم آبدو

من ورزش میکنم یعنی کلا هیکلم داغون‌میشه؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ورزش میکنم یعنی کلا هیکلم داغون‌میشه؟

کلا به خیلی مسائل ربط داره مخصوصا ژنتیک که چطور باشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کلا به خیلی مسائل ربط داره مخصوصا ژنتیک که چطور باشید

اها🤦‍♀️🤦‍♀️از الان حالم خرابه

میگن سینه ها هم زشت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اها🤦‍♀️🤦‍♀️از الان حالم خرابهمیگن سینه ها هم زشت میشه

دیگه قبل و بعد مادر شدن متفاوت هست

بعد زایمان ،وزنم مثل قبل زایمان شد. ولی دوهفته بعدش خیلی شیرینی و دلستر خوردم، ۸ کیلو وزن اضافه کردم ...

بدنتون چطور مثل قبل بود یا نه 

میترسم خیلی هیکلم داغون شه البته تا جایی که بتونم‌ورزش رو‌ول نمیکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40