2777
2789

واقعا  حالم  رو بهم میزنید  

مسیر شوهر من همیشه از اونجاست   بارها خودمن بودم   باهاش ک رو تخت   بالای ماشین خواب بودم  طرف ندیده منو چجور  پرو هستین  ک میاین تو ماشین طرف میشینین لاس میزنین ب بهاته فروش کتاب  !  یه بار ک  از بالا تخت خودنو نشونتون دادم  گفتم خیلی چشمتون ماشینو گرفته چشم شوهرمم شمارو گرفته تا من پیاده شم  شما همو سییییر سیییر کنین   مزاحمم اینجا  ! ک سریع جیم شدی رفتی !!!

اینا زن ها و دخترها  واقعا  چ مرگشونه !!!!!    تا یه ماشین خوب میبینن هولللل هولکی خودشونو میندازن توش  تریلی  ۵۰۰ ک میبینن راننده   رو میخوان بخورن   !   خاک تو سرتون با زن شدنتون   کالاهای بی ارزش بی هویت   

قسمت جالبش هر بار شوهرم   میاد  منو میبره خو ماشینش  مرتب کنم  یه کتاب  خریده از این نکبتا همیشه  جنگ و دعوا    یکیشون ک شماره شوهرمم گرفته بود   تو روبیکا میام داده سلام اقای راننده خوبین  شناختین   پول شما  ب کارتم نیامده !   زنگ زدم  گفتم شمارشو از کجا اوردی گفت از رو تریلیش برداشتم  خودش نداده  و  ۰۰۰ک از نطر من ای هر دوشون گوه خردند    شیطونه میگه عکسشو پخش کنم  بی ابرو   شناسایی شه 

شوهر خودم ک لاشی و هول هس کاری ندارم 

این نکبتار چطوره برم یه بار  اساسی   همونجا   حالشونو بگیرم 

با یک من ارایش   میاد  مثلا کتاب بفروشه  !    اخه یکی تیس بگه نکبت   زندکی مردم پر زخمه تو چرا فلفل میشی   رو زخمها !       

اه   اوق انگیزن بخدا 

یکیو شوهرم ذخیره کرده بود ب اسم کمبود بار سیمااان 🤭😂😂😂😂💔

وای خدا 

طلاقمم نمیده لعنتی  مدام میگه من هرکززز کار اشتباهی نکردم  با زن دیگه نبودم !!!   زن زندکیمو دوست دارم گاهی زنگ میزنه میگه دارم از دلتنگیت  گریه میکنم 😂😂😂😂

منم دیدممممم البته برا بابام اتفاق افتاده 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمترین کاری که یه مرد می‌تونه بکنه اینه که یقه طرفو بگیره از ماشین بندازه بیرون یا زنگ بزنه پلیس

بعید می‌دونم خرابا سوار هرررر ماشینی بشن

یه چراغ سبزی پیدا می‌کنن و میرن جلو وگرنه واسه خودشونم خطرناکه سمت هر ماشینی برن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

کرم از درخته شوهرتو درست کن به جا اینکه زنا رو بخوای جمع کنی

کرم ک از درخت هست ولی اینا  تو هنه ماشینا میرن    دیدم ک   واقعا زن و نردها از دستشون ب دعوا میفتند  بخدا دیدم      اینا   چقدر پرواند   اینا واقعا واقعا قصدشون فروش کتاب  نیست ها بگم    من چند ساله اون مسیر نیریم و میایم   خیلی پرواند    

کمترین کاری که یه مرد می‌تونه بکنه اینه که یقه طرفو بگیره از ماشین بندازه بیرون یا زنگ بزنه پلیسبعید ...

اون ک ارهههههه  البته ک شوهرم با عشق نگاشون میونه و لبخند دختر کش  بل تریلیش  جلوشون  باغ بهشت نشون میده   

ولی  گردن نمیگیره  میگه اونا خودشون پرواند     

کرم صد درصد از خود شوهرمه    

دیگه  اعصابم  نمیکشه      باهاش باشم     شیطونه میگه   شلوار اون زنو بکشم پایین  شوهرمم پرت کنم روش  بگم بچسبین ب اصل مطلب  این تاروفارو بزارین کنار   در این حد لجنن هر دو طرف از نظر من    

اینا واقعا باید این حروتو زد روشون     واقعیت    نحس ماجرا همینه