واقعا حالم رو بهم میزنید
مسیر شوهر من همیشه از اونجاست بارها خودمن بودم باهاش ک رو تخت بالای ماشین خواب بودم طرف ندیده منو چجور پرو هستین ک میاین تو ماشین طرف میشینین لاس میزنین ب بهاته فروش کتاب ! یه بار ک از بالا تخت خودنو نشونتون دادم گفتم خیلی چشمتون ماشینو گرفته چشم شوهرمم شمارو گرفته تا من پیاده شم شما همو سییییر سیییر کنین مزاحمم اینجا ! ک سریع جیم شدی رفتی !!!
اینا زن ها و دخترها واقعا چ مرگشونه !!!!! تا یه ماشین خوب میبینن هولللل هولکی خودشونو میندازن توش تریلی ۵۰۰ ک میبینن راننده رو میخوان بخورن ! خاک تو سرتون با زن شدنتون کالاهای بی ارزش بی هویت
قسمت جالبش هر بار شوهرم میاد منو میبره خو ماشینش مرتب کنم یه کتاب خریده از این نکبتا همیشه جنگ و دعوا یکیشون ک شماره شوهرمم گرفته بود تو روبیکا میام داده سلام اقای راننده خوبین شناختین پول شما ب کارتم نیامده ! زنگ زدم گفتم شمارشو از کجا اوردی گفت از رو تریلیش برداشتم خودش نداده و ۰۰۰ک از نطر من ای هر دوشون گوه خردند شیطونه میگه عکسشو پخش کنم بی ابرو شناسایی شه
شوهر خودم ک لاشی و هول هس کاری ندارم
این نکبتار چطوره برم یه بار اساسی همونجا حالشونو بگیرم
با یک من ارایش میاد مثلا کتاب بفروشه ! اخه یکی تیس بگه نکبت زندکی مردم پر زخمه تو چرا فلفل میشی رو زخمها !
اه اوق انگیزن بخدا
یکیو شوهرم ذخیره کرده بود ب اسم کمبود بار سیمااان 🤭😂😂😂😂💔
وای خدا
طلاقمم نمیده لعنتی مدام میگه من هرکززز کار اشتباهی نکردم با زن دیگه نبودم !!! زن زندکیمو دوست دارم گاهی زنگ میزنه میگه دارم از دلتنگیت گریه میکنم 😂😂😂😂