2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از شیر گرفتن رو بگید

143 بازدید | 13 پست

سلام مامانا خوبین 

تجربه هاتون از شیر گرفتن بچه هاتون بگید 

چند وقتشون بود بچه ها ؟

یهویی قطع کردید یا کم کم کمش کردید ؟

چند وقت طول کشید تا کامل از سرشون بیفته ؟

پسر من 20 ماهشه 

سه روزه که کمش کردم 

قبلاً خیلی خیلی میخورد هر دقیقه می‌گفت لالا ممه 

الان هی غذا و خوراکی میدم بهش که شکمش سیر باشه و وقتی میگه ممه سرگرمش میکنم 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه همه چی اوکیه چند ماه طول می‌کشه با خوراکی و بازی و لباس گشاد و سینه ت نبینه

ممنون 

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍
میشه اگه نظرات خوبی دادن لایکم کنی منم دو ماه دیگه باید از شیر بگیرم

باشه عزیزم 

قبلا از دوسالگی بگیر نذار ۲ سالش بشه که اگه بزرگتر شد از شیر گرفتنش هم مکافاته

یه روز کامل ( ۲۴ساعت)به سینه ات چسب زخم بزن و هروقت گفت بگو اوخ شده خودتو بزن به درد 

بعد از ۲۴ ساعت شب وقتی خوابه بهش شیر بده دوتا سینتو کامل تخلیه کن 

این کارو تا ۲ روز انجام بده

بعدش بهش اصلا شیر نده

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
قبلا از دوسالگی بگیر نذار ۲ سالش بشه که اگه بزرگتر شد از شیر گرفتنش هم مکافاتهیه روز کامل ( ۲۴ساعت)ب ...

ممنون 

تو روز میشه یه جور سرگرمش کرد و وقتی بهونه میگیره پیچوندش 

پیشنهادتون برا نصفه شب چیه 

وقتی تو خواب شیر میخواد چیکارش کنم 

من دخترم که خیلی به پستونک و شیر وابسته بود با تلخک گرفتم یه روزه هم ترک کرد دیگه هم نگفت پستونک یا ...

خوبه خداروشکر ممنون 

پیشنهاد تون برا نصفه شب چیه 

وقتی تو خواب بیدار میشه و شیر میخواد 

ممنون تو روز میشه یه جور سرگرمش کرد و وقتی بهونه میگیره پیچوندش پیشنهادتون برا نصفه شب چیه وقتی تو خ ...

گفتم که تا دوشب بهش فقط یه بار شیر بده

ولی برای روزای بعد که کلا نباید بهش شیر بدین شب قبل خواب غذا زیاد بهش بده 

مثلا شام بهش نده بذار ساعت ۱۱ شب که خیلی بازی کرده و خستس بهش غذا بده هم چون سیره و هم چون از بازی کردن زیاد خستس شب بیدار نمیشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خوبه خداروشکر ممنون پیشنهاد تون برا نصفه شب چیه وقتی تو خواب بیدار میشه و شیر میخواد

قربونت عزیزم 

من تا آخرین روز که از شیر گرفتم دخترمو شب هم شیرشو میدادم ولی تعدادشو کمتر کرده بود ولی قبل خواب هر شب شکم دخترمو سیر میکردم غذا میدادم  کمتر بیدار می‌شد برای شیر وقتی هم از شیر گرفتم سخت نبود براش عادت کرده بود 

خوبه سعی کن کم کمدیگه روزا بهش ندی فقط شبا ک دیگه اونم کم کم قطع کن سیرش کن غذا ومایعات بهش بده چون تابستونه میوه بهش بده هندونه انگور خصوصا انگور خیلی خوبه من دخترمو یه ماه گرفتم

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

دختر من ب طرزعجیبی دیگه خودش نخورد 

سه روز اعتصاب کرد نه اومد بغلم ن اومد کنارم 

دخترم عادت داشت با شیر بخوابه شب اول رفت رو پای باباش خوابید هنگ بودیم منو شوهرم انگار با من قهر بود نگام نمی‌کرد 🤣😭

شاید باورت نشه ولی خودش دیگه نخورد و کنار گذاشت 

دو سال نشده بود هنوز 

دختر من ب طرزعجیبی دیگه خودش نخورد سه روز اعتصاب کرد نه اومد بغلم ن اومد کنارم دخترم عادت داشت با شی ...

چه خوب