2777
2789
عنوان

تورم غدد لنفاوی گردن

132 بازدید | 21 پست

بالای دوماهه که غدد لنفاوی گردنم متورم شده.

رفتم متخصص حلق و گوش ارجا داد به عفونی.

رفتم متخصص عفونی کلی آزمایش، عکس، سیتی، سنو و ... گرفت. همه چی اکی بود.فقط یکم گلبول سفید خونم بالا بود.

الان گفت جراحیش کن بدیم نمونه گیری. بچه ها از استرس میخوام بالا بیارم یعنی سرطانیه، کسی تجربه ای تو این زمینه داره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله. فوبیای بیماری دارم نمیتونم ذهنمو از افکار منفی پاک کنم ذهنم سریع سمت چیزای بد میره و ا ...

میفهممت منم اینطوری

فعلا جلسه دوم تراپیمه به خاطر این مشکل🥲🥲

ته همه بیماری و استرس هام میرسه به اعصاب

اعصابم اروم میشه بیماری هم خوب میشه

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
میفهممت منم اینطوریفعلا جلسه دوم تراپیمه به خاطر این مشکل🥲🥲ته همه بیماری و استرس هام میرسه به اعصا ...

منم باید برم تراپی نیاز ب کمک دارم، خیلی وقتا استرس ها و دل نگرانی هامون الکیه ولی نمیتونیم ذهنمون رو کنترل کنیم. 

منم باید برم تراپی نیاز ب کمک دارم، خیلی وقتا استرس ها و دل نگرانی هامون الکیه ولی نمیتونیم ذهنمون ر ...

دقیقا

ی سر درد ساده فکرم میره پیش تومور😑

فقط نسبت به خودت اینطوری وسواس داری 

یا اطرافیان هم همینطور؟ 

دقیقای سر درد ساده فکرم میره پیش تومور😑فقط نسبت به خودت اینطوری وسواس داری یا اطرافیان هم همینطور؟

اطرافیان بدتره.

دور از جونشون یه چیزیشون میشه خون گریه میکنم دس ب دامن خدا میشم نذر و نیاز. یعنی همه رو کلافه کردم و خودم بیستر عذاب میکشم. دیگه از دست خودم کلافه شدم

اطرافیان بدتره.دور از جونشون یه چیزیشون میشه خون گریه میکنم دس ب دامن خدا میشم نذر و نیاز. یعنی همه ...

چقد منی:)))) 

منم همینطور اصلا از زندگی لذت نمیبرم اضطراب اتفاق نیفتاده که هیچوقت هم نمیفته دیوونم کرده

تراپیستم به من پیشنهاد کردد افکارم رو بنویسم تقریبا خوب بود

چقد منی:)))) منم همینطور اصلا از زندگی لذت نمیبرم اضطراب اتفاق نیفتاده که هیچوقت هم نمیفته دیوونم کر ...

آره اگه چیزی ام نباشه خودمون با ذهن بیمارمون اون اتفاق تلخ رو رقم میزنیم.

مامانم میگه چرا اینقدر حضور خدا تو زندگیت کمرنگه.به خودش توکل کن با ترسات روبرو شو، خودش یه راهی باز میکنه.به مو میرسه پاره نمیشه از خودش بخواه تا دلتو آروم کنه. چرا تو این سن اینقدر افکارت منفیه😔

آره اگه چیزی ام نباشه خودمون با ذهن بیمارمون اون اتفاق تلخ رو رقم میزنیم.مامانم میگه چرا اینقدر حضور ...

دقیقا🥲

مامانت درست میگه اما فکر مریض ما این چیزا رو متوجه نمیشه

شما چند سالته؟ 

چقد منی:)))) منم همینطور اصلا از زندگی لذت نمیبرم اضطراب اتفاق نیفتاده که هیچوقت هم نمیفته دیوونم کر ...

البته ناگفته نماند این گوگل لعنتی به این روز انداختم هر چی سرچ میکنی تهش به یه مریضی ناعلاج ختم میشه.

یا اینستا، که همه یه پا دکتر و متخصص شدن نظر چرت میدن

اصلا باید یه گوشی ساده دستم بگیرم ک تو گوگل و اینستا نرم.

البته ناگفته نماند این گوگل لعنتی به این روز انداختم هر چی سرچ میکنی تهش به یه مریضی ناعلاج ختم میشه ...

اخ دقیقا

من تراپیست سرچ توی گوگل رو برام منع کرد 

ولی بازم نمیتونم ترک کنم 

کوچیکترین علائم رو سرچ میکنم و به بدترین نتیجه میرسم😑😑😑