2777
2789
عنوان

سیکل ماهانه راهنمایی میخوام

136 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .من پریود نا منظم داشتم چند ماهه با دوفاستون مرتب شده .دکتر ازم خواسته تاریخ پریودی رو براش ببرم .چطوری بنویسم توی کاغذ یا تقویم علامت بزنم.

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

ممنون دوستم یعنی توی تقویم ببرم

خود را به خدا بسپار،همراه سراسر اوست                              دیگر تو چه میخواهی؟!بهر طلبت از دوست                         خود را به خدا بسپار،چون اوست نوازشگر                             چون ناز تو می خواهد،او را ز درون بنگر                               خود را به خدا بسپار❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنمایت دوست مهربانم😘

فقط کافیه اولین روزی که پریود میشی توی تقویم علامت بزنی . اولین روز این دوره تا اولین روزه دوره بعد ...

یه سوال ، من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم این ماه ، و کیت من روز بیستم مثبت شد در حالی که من دوره 26 روزه دارم ، احتمالش هست مگه شش روز مونده به پریود تخمک گذاری بشه??😓

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
 یه سوال ، من از کیت تخمک گذاری استفاده کردم این ماه ، و کیت من روز بیستم مثبت شد در حالی که من ...

آره احتمالش هست اصن هیچ چیز 100 درصدی وجود نداره . یه خانم 5 سال وقتشو سر همین تخمک گذاری 14 سیکل از دست داده بود. یبار اتفاقی شب قبل پریود اقدام میکنه همون ماه حامله میشه . سر بچه دومشم همین کارو میکنه . واسه اون یروز قبل پریود ازاد میشده 

و خدایی که به شدت کافیست ... 

نمیدونستم خدایش .هر چی هم سرچ زدم نفهمیدم .ممنون دوستان

بنویس تو کاغذ . تقویمو نبری بدز دکتر 😁😁

خخخ میخواستم بنویسم تو تقویم .بعد فکر کردم دیدم اینجوری ضایس😂

آره احتمالش هست اصن هیچ چیز 100 درصدی وجود نداره . یه خانم 5 سال وقتشو سر همین تخمک گذاری 14 سیکل از ...

چه جالب ، یعنی من امیدوار باشم 😃

آره احتمالش هست اصن هیچ چیز 100 درصدی وجود نداره . یه خانم 5 سال وقتشو سر همین تخمک گذاری 14 سیکل از ...

مگه قبل پریود امکان حفظ تخمک تو رحم وجود داره? آخه من شنیدم که تو پريودي تخمک دیگه دفع ميشه

مگه قبل پریود امکان حفظ تخمک تو رحم وجود داره? آخه من شنیدم که تو پريودي تخمک دیگه دفع ميشه

هممون اینارو شنیدیم ببین علم انسان ها مطلق نیست اینو یادت باشه . جدیدا یه نظریه ام اومده که میگه اگه زن در حین رابطه به ارضای کامل برسه همون لحظه تخمک آزاد میکنه . به قدیمیا فکر کن هیچی نمیدونستن هر روزم حامله بودن 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
هممون اینارو شنیدیم ببین علم انسان ها مطلق نیست اینو یادت باشه . جدیدا یه نظریه ام اومده که میگه اگه ...

آره والا ، الان با هزار جور برنامه ریزی بازم به پیسی میخورن مردم