2777
2789
عنوان

نزدیکی بدون جلوگیری‌با دستگاه

138 بازدید | 17 پست

خانوما منی ک دستگاه دارم بخاطر خطاهایی ک بعضیا با دسنگاه داشتن و باردار شدن میترسم بدون جلوگیری رابطه داشته باشم بنظرتون بعد تخمک گذاری ازاد بزارم و نزدیکی داشته باشم بازم درصد حاملگی داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی تایم پریودی هم احتمالش هست خب جلوگیری کنید دامن خودم روزی که پاک شدم رابطه داشتم و باردار شدم ..

وای خدا 🥺🥺🥺دستگاه داشتی ؟ اخه من دستگاه هم دارم واسه همین میگم بعد تخمگ گذاریم ازاد بزارم ک دستگاه هم دارم بازم شانس تخمک گذاری کمه

وای خدا 🥺🥺🥺دستگاه داشتی ؟ اخه من دستگاه هم دارم واسه همین میگم بعد تخمگ گذاریم ازاد بزارم ک دستگا ...

نه دستگاه گفتن بعد یدونه بچه میذارن ..

بازم ریسکه به خصوص دستگاه که کلی خطا داشته

...Still breathing-

نه دستگاه گفتن بعد یدونه بچه میذارن ..بازم ریسکه به خصوص دستگاه که کلی خطا داشته

من دوتا دارم بچع😂😩دوستام دستگاه دارن ازاد گذاشتن میگن خوبه اینا منم وسوسه شدم تازه اونا روزای تخمک گذاریم نزدیکی دارن من میگم بعد اینکه تخمگ ذاری‌ تموم شد نزدیگ ب پریودم ازاد بزارم ریسک داره یا ن ک میگن داره بازم ریسک

دستگاه هم جلوشو نمیگیره بازم امکانش هستانقد دیدم با دستگاه باردار شدن میترسم

منم میترسم دسنگاه هم بحاطر این گذاشتم ک با پیش اب باردار نشم چون جلوگیریم طبیعی‌بود 🥲🥲چیکار کنیم پریروز دکتر بودم گفت راحت باش دسنگاهت خوبه اینا وسوسه شدم

من دوتا دارم بچع😂😩دوستام دستگاه دارن ازاد گذاشتن میگن خوبه اینا منم وسوسه شدم تازه اونا روزای تخمک ...

خداحفظشون کنه 🥲♥️

ریسک نکن ..

من با پیش اب روزی که پاک شدم باردار شدم هعییی🤣🤣🤣

البته سقط شد ولی خب🥲💔

...Still breathing-

منم میترسم دسنگاه هم بحاطر این گذاشتم ک با پیش اب باردار نشم چون جلوگیریم طبیعی‌بود 🥲🥲چیکار کنیم پ ...

من باشم ازاد نمیزارم

الانم ب خودم مشکوکم چون پیشگیری نکرد

طبیعی رو من پیشگیری حساب نمیکنم

💕🌸☘️🌹

خداحفظشون کنه 🥲♥️ریسک نکن ..من با پیش اب روزی که پاک شدم باردار شدم هعییی🤣🤣🤣البته سقط شد ولی خب� ...

یا خدا قذبونت برم انشالله اگ نینی میخای به ناز و خوشگی داشته باشی

من باشم ازاد نمیزارمالانم ب خودم مشکوکم چون پیشگیری نکردطبیعی رو من پیشگیری حساب نمیکنم

والا من خواهرشوهر دارم خیلیا دیذم حتی ۱۵ سالع نزدیکی دارن طبیعی باردار نشدن ولی ریسکش اونم بالاس منم ترس داشتم گ دسنگاه گذاشتم گفتم جداقل از دو طرف جلوگیری کنم

با پیش آب امکان بارداری هست یا نه

امروز پریودمه نشدم ولی

منی هم ریخته نشده 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم