2777
2789
عنوان

مقایسه فامیلی و هم سن و سال ها

151 بازدید | 22 پست

من از وقتی عقد کردم حدود یکسال ، همش در حال مقایسه و حسرت خوردن بخاطر اینم که چرا خانواده شوهرم مثل خانواده دختر خاله هام یا دوستام نیست

بقیه با خواهر شوهرا و جاری ها میرن میان خرید میرن تفریح و مسافرت میرن 

ولی خانواده شوهر من نه ،هیچ کدوم باهم مسافرت یا بیرون نمیرن ،حتی خرید یا وقت گذراندن باهم ندارن 

من خودمم تنهام نه خواهر برادری نه دوستی 

خیلی عصابمو خورد می‌کنه، راه حلی هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب گوش کن 

این جهان بر پایه تنهایی استواره یعنی هر آن امکان دارم ادم تنها ترین فرد بشه باید روحت ب اصل تنهایی تقویت کنی اگر اطرافیان بودن ک خوبه نبودنشان هم برای من ضرری نداره حالم بد نمیکنن ....باید بتونی برنامه بچینی برای خودت بری باشگاه سرکار یعنی این قدر مشغول باشی نبودن کسی اذیتت نمیکنه الان مثل قدیم نیست ادما حسود شدن ب نظرم همون رفت امد کم باشه خیلی خوبه

بنظر شما فرق دارید چون اکثرا خوششون نمیاد با خانواده ی شوهر برن اینورو اونور ولی شما ظاهرا برعکسین میتونی با شوهرت هماهنگ بکنی برای مسافرت  دسته جمعی برنامه ریزی بکنید مثلا به بقیه بگید که میخواهید  ویلا بگیرید بگید فلانی و فلانی هم بیان وتاریخشو هماهنگ کنید  یا مثلا میخوای بری خرید به هرکسی که دوست داری باهاشون بری خواهش کنی یزمانی وقت بذارن باهم برید خرید اگرم هبچحوره قبول نمیکنن دیگه شانست اینه  و باید تحمل کنی با همسرت و خونوادت خوش بگذرونی چنتا بچه بیاری یا با آدمای مطمین مثل همکارای شوهرت برنامه مسافرتی اینا بچینید 

عزیزم خوب گوش کن این جهان بر پایه تنهایی استواره یعنی هر آن امکان دارم ادم تنها ترین فرد بشه باید رو ...

جدی میگین ؟

کاش همه اینا رو با گوشت و خونم درک کنم و اصل زندگیم بشه 

خیلی دارم اذیت میشم 😞

جدی میگین ؟کاش همه اینا رو با گوشت و خونم درک کنم و اصل زندگیم بشه خیلی دارم اذیت میشم 😞

لازمه اینا فقط خوندن کتاب و تقویت روحته دیدی ی ادم لذت میبری باهاش حرف میزنی همه چی میفهمه خود ساخته اینا روی خودشون کار کردن 

بنظر شما فرق دارید چون اکثرا خوششون نمیاد با خانواده ی شوهر برن اینورو اونور ولی شما ظاهرا برعکسین م ...

من هیچ وقت نمیام از کسی خواهش کنم دنبالم بیاد جایی بریم 

دلم میخواد روال زندگیشون اینطور باشه که باهم برن و بیان و دورهمی داشته باشن

که نیست 

نمیدونم چطور خودم رو قانع کنم که این توقع رو نداشته باشم

جدی میگین ؟کاش همه اینا رو با گوشت و خونم درک کنم و اصل زندگیم بشه خیلی دارم اذیت میشم 😞

لازمه اینا فقط خوندن کتاب و تقویت روحته دیدی ی ادم لذت میبری باهاش حرف میزنی همه چی میفهمه خود ساخته اینا روی خودشون کار کردن 

اینکه یه خانواده با هم وقت گذرونی نداشته باشن ایراد نیست هر خانواده ای یه جورن ادمها با هم متفاوتند ...

دختر خاله هام خانواده شوهرشون رو دارن و همه رفت و آمد و مسافرت هاشون با اوناس

من هیچ وقت نمیام از کسی خواهش کنم دنبالم بیاد جایی بریم دلم میخواد روال زندگیشون اینطور باشه که باهم ...

الان متوجه نمیشی بخدا بزرگ ترین موهبت اینه با خانواده همسر جایی نری چون سر درمیارن از رفتا دوتایی تون هی حرف میزنن