2777
2789
عنوان

اگه بخام مهریه بگیرم ولی زندگی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 110 پست
منم همینو میخام ولی نداره ک بده همه رو یه جابا قسط بندی ام نمتونم جدا خونه بگیرم و شرایطم خیلی سخت م ...

فکر میکنی ته طلاق چیه تو این جامعه

تو خیلی راحت میتونی زندگیتو درست کنی با کمی سیاست و صبر و تحمل 

چرا هی طلاق طلاق میکنی...

سعی کن زندگیتو درست کنی

طلاق آخرین راهه نه اولین

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا از چشمم افتاده.. حتی ذره ای دوسش ندارم..نبودنش دیگ اذیتم نمیکنهمشکلم فقط پول و پسرمهنمیزاره کار ...

اگه از چشمت افتاده بود اینقد هیجانی تصمیم نمیگرفتی ، بخاطر دقیقن پول و پسرتم باید کوتا بیای هنوز وقت جدایی و طلاق شما نیست چون به نفعتون نیست  تا میتونی پول پس انداز کن و شوهرت ندونه کم کم شوهرتو نرم کن که واسه کار نه واسه یاد گرفتنه مهارته لزومیم نداره فعلن کار کنی فقط یادش بگیری مثلن آرایش دائم بگو نهایتش دو ماهه شوهرتو رام کن تا هزینه شو بده چن سال تحمل کن به ثبات مالی رسیدی بعد اقدام کن 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
اینا یه گروهی از نی نی سایتی ها هستن کافیه یه الف از کامنتت خوششون نیاد یا خودشون رو جر میدن یا تورو

منم جر میدمشون😂 

آدمی نیستم حرف بشنوم سکوت کنم

ولی یه جاهایی هم جواب ابلهان خاموشیه دیگه.. 

باید سکوت کرد

الان حالم خوبه هیچ احمقیم نمیتونه حالمو خراب کنه بخاطر همون کش ندادم بحثو

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

۶

تا ۱سال دیگه میتونه با تو باسه بعدش دیگه گردن شوهرته. یا کامل بمون و زندگیتو از نو بساز یا هم جدا شو کامل و برو سرکار بچه رو هم بده دست خودش تا اذیت بشه و دیگه دست.  پاش برای خیانت بسته بشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فکر میکنی ته طلاق چیه تو این جامعهتو خیلی راحت میتونی زندگیتو درست کنی با کمی سیاست و صبر و تحمل چرا ...

چیکار کنم

من پدر مادر ندارم..هیچکیو ندارم

شوهرم همش خیانت میکنه و گفته اگ شاکی باشی بدتر میشم

همش تهدید میکنه تو دعوا

همش منت میزاره

همش فش میده 

مشاوره نمیاد 

یه ماهه بدتر شده همه کاراش

من و پسرم از صب تا شب تو خونه اونم تا نصف شب با دوستاش بیرون 

چیکاکنم من تا کی صبر کنم 

دادگاه از مرد اصلا دلیل نمیپرسه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه از چشمت افتاده بود اینقد هیجانی تصمیم نمیگرفتی ، بخاطر دقیقن پول و پسرتم باید کوتا بیای هنوز وقت ...

بخدا هیجانی نیس فقط دیگ خسته شدم 

منم میخام جوونی کنم

پیر شدم همش کارم شده گریه و تنهایی 

من خیلی تنهام..افسرده شدم 

تا ۱سال دیگه میتونه با تو باسه بعدش دیگه گردن شوهرته. یا کامل بمون و زندگیتو از نو بساز یا هم جدا شو ...

همه دلیل صبرم تا الان پسرم بوده

اون ب فکر بچه نیس

امروز فهمید باباش رفته تفریح انقد گریه کرد گف منم نیاز دارم ب تفریح 

دلم کباب میشه براش

هیچ مهر پدری نمیبینه..اگ ولش کنم برم داغون میشه با باباش

خیلی حالم بده خیلی زیاد

چی بگم عزیزم بنظرم خوشی تو ب اون وابسته نکن اگه خسیس نیس خرجی میده ازش پول بگیر ب خودت برس برو دور همی با خانواده دوستات اگرم میزاره یه کاری برا خودت دست و پا کن 

اینطوری شاید حالت بهتر شه 

با اوضاعی ک داری حس میکنم طلاق برات خیلی سخت تر از زندگی الانته

..