2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورتون چاق میکنه ولی بدنت به شدت ضعیف میکنه چه ارزشی داره

قبلا یه دوره یک ماهه خوردم قشنگ اضافه کردم وزنمم برنگشت ولی هرچیزی بجز سیپرپ و دگزا خوردم وزنم برگشته دیگه خسته شدم

..

قبلا یه دوره یک ماهه خوردم قشنگ اضافه کردم وزنمم برنگشت ولی هرچیزی بجز سیپرپ و دگزا خوردم وزنم برگشت ...

والا میدونم هرکار میکنی این ها رو مصرف نکن منم پارسال یه دوز نصفه دگزا به بچم‌ تزریق کردم از اون موقع دارم خود خوری میکنم بچم گناه داشت دگزا گرفت تو میخوای سرخود مصرف کنی خب تو جوانی میخوای زندگی کنی چهار سال دیگه استخوان برات نمی مونه بدنت ضعیف میشه علنا فلج میشی

عوارضشو میدونم چاق شدی؟

آره چاقی کاذب زیر پوستت آب جمع میشه همین.بعد فکرمیکنی چاق شدی .به کلیه هات آسیب میزنه بشدت 

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
خب دیگه راهی نیس چیکنم پس

ارزششو نداره بخدا سلامتیت مهمتره.بجاش هرروز سیب زمینی ابپز بخور جوانه گندم بخور باغذات به مرور وزنت بهتر میشه

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند