2777
2789

هیچکس رو ندیدم ابرو کاشته باشه قشنگ شده باشه اغلب حتی ترسناک هم میشن 

بخدا ابروی طبیعی خیلی خیلی شیک تره 

الان این تبلیغه چیه تو سایت هیچکدوم قشنگ نشدن 

کدام

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین پایین سایت تبلیغش میاد الان نیست که عکس بگیرم بفرستم

من ی دونه تبلیغ ندارم آخه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

البته جاهایمم خوب میکارن ولی ی عده دهه هشتاد تتو کردن الانومجبورن بکارن چون خیلی زشته بدون ابرو ولی ...

برن با لیزر ریمو کنن

بخدا خیلی ترسناک شدن تتو و کاشت و … صورت رو خیلی هم میکنه 

خوش بحالت نصف صفحه من تبلیغه😂

خب کاری نداره

همین حالا برو بازار بزن دانلودمرورگر گردو پلاس

نصب کن

ونی نی سایت رو از اونجا باز کن

بعد از بی تبلیغی لذت ببر

خب کاری ندارههمین حالا برو بازار بزن دانلودمرورگر گردو پلاسنصب کنونی نی سایت رو از اونجا باز کنبعد ا ...

بیشتر صفحه سایت تبلیغات مزخرفه آدم اعصابش خورد میشه

گوشیم ایفونه بازار ندارم

آها پس بذا از سارا بپرس رو تگ کنم ایشون تو تاپیکاش گفته ک واس آیفون باید چیکار کنی ک تبلیغاتت مسدود ش

@ازسارابپرس‍ 

بیشتر صفحه سایت تبلیغات مزخرفه آدم اعصابش خورد میشه

از این کاربری ک تگ کردم بپرس عشقم

گوشیم ایفونه بازار ندارم

سلام

مرورگر Brave روی همه ی مدل گوشی ها جواب میده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.