2777
2789
عنوان

دانشگاه دولتی با سوابق

100 بازدید | 15 پست

خودم یه روز در به در دنبال همچین تاپیکی بودم 

هر سوالی دارین بپرسین جواب بدم 

امیدوارم براتون مفید باشه

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته های توان بخشی ازاد یا باسوابقن؟

مثل بینایی سنجی شنوایی سنجی کار درمانی میشه با سوابق بری؟

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

والا ی سوال دارم فقطمن معدلم شاید بین ۱۲ تا ۱۴ بشهبعد تراز کنکورم شاید بشه مثلا ۴۰۰۰ یا ۵۰۰۰ چی میار ...

خیلی خوبه که من دوستم ۶۰۰۰اورد رفت فرهنگیان ولی پرستاری و اتاق عمل و مامایی هم میشه اورد 

ولی اون موقع برا ما معدل تاثیر کمی داشت

رشته های توان بخشی ازاد یا باسوابقن؟مثل بینایی سنجی شنوایی سنجی کار درمانی میشه با سوابق بری؟

اره با سوابق میشه ولی یه شهرای خاصی بیشتر ندارن و علمی کاربردی ان اون موقع یادمه تبریز بینایی سنجی اینا داشت 

خیلی خوبه که من دوستم ۶۰۰۰اورد رفت فرهنگیان ولی پرستاری و اتاق عمل و مامایی هم میشه اورد ولی اون موق ...

خ الان پیراپزشکی میارم؟؟

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)