2777
2789

وقتی جایی ارزشتونو نمی‌دونن چرا باز میرید خودتونو کوچیک میکنین 

هم اینجا خیلی دیدم هم اطرافیان خودم 

(نه اخه میدونی بخاطر شوهرم میرم ،خیلی دوسش دارم) این بهونته. چطوره اون انقدر دوست داشته باشه که بخاطرت جایی که بهت بی احترامی میشه پا نذاره؟ 

شاید توی موقعیتش متوجه نشید ولی بی توجهی به حسای بدتون وقتی رفتار کسی اذیتتون میکنه باعث میشه فشار روانیش و تاثیرش توی اعتماد به نفستون تا اخر عمر براتون بمونه. در نهایت بچه هاتون هم یاد نمیگیرن انقدر دنبال دوست داشته شدن توسط کسایی که هیچ عشق و محبتی تو قلبشون وجود نداره نباشن 

اکثر اینا که خودتونو بخاطرشون به اب و اتیش میزنید حتی توانایی اینو ندارن خودشونو دوست داشته باشن چه برسه شماها

بحث دوست داشتن نیست اگه فامیل شوهر باشن طرف نره شوهره هم ادیتش میکنه یا نمیاد خونه فامیلش یا اخم و تخم تو خونه میکنه زندگی سخت میشه کلا زندگیا خیلی پیچیده است یه کلمه ای نمیشه گفت  که احترام نزاشتن نرو . روابطه ها فرق داره خیلی کم مردی یا زنی پیدا شه نری سمت خانوادش باز مثل دسته گل باشه .که در نهایت بنطر خودم هم که میگم فلان ... اون آدم چه مرد چه زن ساده لوحه که راحت کوتاه میاد و خودشم نمیره . خیلی چیزا رو بایددید

بحث دوست داشتن نیست اگه فامیل شوهر باشن طرف نره شوهره هم ادیتش میکنه یا نمیاد خونه فامیلش یا اخم و ت ...

و نهایتا آدما مجبورن خودشونو گول بزنن بگن چون طرفو دوست دارم انجام میدم خب چی بگن نمیشه آدم واقعیتو بکوبه تو صورت خودش،که . خودشونو آروم میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و نهایتا آدما مجبورن خودشونو گول بزنن بگن چون طرفو دوست دارم انجام میدم خب چی بگن نمیشه آدم واقعیتو ...

اینجوری نیست که بدون دیدن و تجربه این رو بگم خودم هم پدر و مادربزرگ پدریم رفتار بدی با مادرم داشتن هم فامیلای همسرم همون اول نشون دادن هرکاری کنم قرار نیست خوب و نرمال باهام رفتار کنن منم توی خیلی چیزا که دستم باز بود رابطه ام رو محدود کردم تا بتونم از روان خودم مراقبت کنم

اینکه میگید درباره هرکسی متفاوته درسته. منم نمیگم علنی باید بگی نمیام نمیخوام بیام و لج کنی میگم که اگه شوهرت نمیتونه اون رفتار بد رو متقابلا توی خانواده تو تحمل کنه توهم میتونی از زیرش در بری 

و منطقیه اگه اونم دوست نداشته باشه خانواده من رو ببینه، حتی لج هم کنه قرار نیست اهمیت بدم 

کل چیزی که من میگم ابن هست اگر تو جمع میکوبوننت عین قبل باهاشون رفتار نکنی که فکر کنن سنگی. شما خودت ندیدی اینجا یکی یه مشکلی با خانواده شوهرش داره میری تاپیکای قبلش میبینی اون مشکل خیلی قدیمیه و بارها تکرار شده؟ منظورم همینه. 

خیلیا که اینجا هستن هم همینطورن خودشون این اجازه رو میدن 

اینجوری نیست که بدون دیدن و تجربه این رو بگم خودم هم پدر و مادربزرگ پدریم رفتار بدی با مادرم داشتن ه ...

بله خودشون اجازه میدن اینو موافقم به نوع شخصیت و یادگیری تو بچگی هم هست