2777
2789

من یه مدته تو شرکتی هستم که مدیر عامل محبوب همه هست و متاهل هم هست ،با منم از اول خوب و مهربون بود و از همه گویا تعریف میکنه ،از منم خیلی تعریف میکرد رو حساب اینکه با همه همینه برام مهم نبود

۵ماه پیش وقتی با من تنها بود دوبار دستشو گذاشت پشت کمرم که کشیدم کنار دفعه دوم تا برم کنار منو از گونه بوس کرد

بماند که تا استعفا هم رفتم ،اون موقع گفت مثل خواهرمی برام و بد متوجه شدی

چند روز پیش که جلسه داشتم باهاش تنها ،بحث کارمندا بود گفت مثلا تو خیلی حساسی اون موقع هم بد متوجه شدی و فرداش سریع اومدی گفتی حق نداشتی اینکارو کنی و من میرم ،از بعد اون من دوچار دوگانگی شدم که نکنه من واقعا کارم بد بوده که اون همه حرف بد بهش گفتم

خیلی مظلومانه و با لحن خاصی گفت من خجالت کشیدم از حرفایی که اون موقع زدم

میشه نظرتونو بگین خواهشا؟

کاش همون موقع میرفتی ، خیلی عوضی و بی شرفه انگار

ساده نباش مواظب باش باهمین حرفا خامت نکنه و دوباره بهت دست درازی نکنه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

کاش همون موقع میرفتی ، خیلی عوضی و بی شرفه انگارساده نباش مواظب باش باهمین حرفا خامت نکنه و دوباره ب ...

ممکنه اینکارو کنه؟

خیلی اصرار داره سوءتفاهمه

میدونم نیست من ارتباطمو خیلی کردم تا مجبور نشم پیشش نمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا 

باید میرفتی از اون شرکت

یعنی چی بوست کرده!

خواهربرادر واقعی ام الان همو بوس نمی‌کنن😂

گول حرفاشو نخور

این مردا عادتشونه اسم خواهر و برادر رو بیارن روی کثافت کاریاشون

مرتیکه معلومه کار بلده 

گول حرفاشو نخور میخواد با عذاب وجدان دادن به تو کار کثیف خودشو توجیح کنه 

من بودم میگفتم زنت هم با همکاراش مثل خودت رفتار میکنه همین جوری خواهر برادریه رابطه شون؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ممکنه اینکارو کنه؟خیلی اصرار داره سوءتفاهمهمیدونم نیست من ارتباطمو خیلی کردم تا مجبور نشم پیشش نمیرم

اره و باز شروع کنه به ننه من در غریبم بازی دراوردن 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عوضی ،هر چقدرم ماست‌مالی کنه تا ابد الدهر کارش توجیه ناپذیر هست دیده پا ندادی ،اولدوروم بولدوروم ،من ...

من بعدش رفتارمو خیلی جدی تر کردم

یک ماه بعدش گفت اینکه الان تو مشکل افتادی بخاطر اینکه دل منو شکستی

مرتیکه معلومه کار بلده گول حرفاشو نخور میخواد با عذاب وجدان دادن به تو کار کثیف خودشو توجیح کنه من ب ...

من بعدش رفتارمو خیلی جدی تر کردم

یک ماه بعدش گفت اینکه الان تو مشکل افتادی بخاطر اینکه دل منو شکستی

من بعدش رفتارمو خیلی جدی تر کردمیک ماه بعدش گفت اینکه الان تو مشکل افتادی بخاطر اینکه دل منو شکستی

آره. اون راست میگه 

خدا نشسته دلشکسته های آقا رو خیط کنه 

چالش و مشکل تو زندگی همه هست پشت هم 

خدا گفته انسان را در رنج آفریدیم پس آب خوش از گلوش نمیره پایین مگر به تغییر بینش و ذهن و رشد خودش