2777
2789
عنوان

پسری که سریع توهین میکنه

357 بازدید | 63 پست

و تو دعوا بعد از بلاک شدن میگه چی تو خودت دیدی که بلاک کردی،یا هر وقت پیام میده همش میگه جای سلام از لفظ هه استفاده میکنه نشونه خودشیفتگیشه؟یعنی اختلال خودشیفتگی داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید. اینجور پسرا رو تودهنی بدی بهشون زد. 

دیگ زیادی نحرفن..... 🌹🌹🌹🌹در حدش نیستی. پسری ک احترام دوستشو. نامزدشو. رفیقشو. همسرشو ندونه باید زدش. باید قیدش رو زد🌹🌹🌹❌

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

باید. اینجور پسرا رو تودهنی بدی بهشون زد. دیگ زیادی نحرفن..... 🌹🌹🌹🌹در حدش نیستی. پسری ک احترام د ...

بنظرم فاصله بگیره بهتره طرف بیمار روان به نظر میاد

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
عین خودش رفتار کن واکنششو ببین متوجه میشی باید چکار کنی

اصصصلا دلم نمیخواد مثل خودش باشم،اصلا دوست ندارم یدونه از اون چیزایی که اون میگه رو منم بگم

خیلی از اونایی که توی دوران دوستی و نامزدی و حتی عقد بددهن و بی ادب نبودن بعد ازدواج ذاتشون رو نشون دادن، ایشون که از همین الان داره ذات کثیف و غیر انسانیش رو نشون میده. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اصصصلا دلم نمیخواد مثل خودش باشم،اصلا دوست ندارم یدونه از اون چیزایی که اون میگه رو منم بگم

خوب ادامه نده وقتی خودت میدونی راهت اشتباهی هست دیگ ادامه نده پاروی احساسات بزار وعقلانی فکرکن