2777
2789
عنوان

بچه ها سر تولدم گند زدم بیاین

186 بازدید | 24 پست

دیروز تولدم بود، از صبح حوصله نداشتم که اونم ی جریان دیگه داره همش توو فکر این بودم که حتما ظهر که شوهرم بیاد از سر کار سورپرایزم میکنه و الکی به خودم جو میدادم وقتی اومد و درو باز کردم دیدم ی دوغ و تخم مرغ خریده اومده ی کم ناراحت شدم سفره رو باز کردم ناهارو آوردم بعدش رفتم ی چرتی بزنم منه احمق هم با کوچکترین چیزا چشام پر میشه خیلی بی حوصله طور و با چشم پر و بغض اینستا میدیدم که شوهرم اومد و دید خیلی سعی کرد از دلم دربیاره ولی منه خر راضی نمی‌شدم ميگفتم کاش حداقل ی کیک ساده یا ی گل میگرفتی شب قرار بود بریم خونه پدرشوهرم هیئت داشتن من چون رژیم بودم از ۸ شب به بعد چیزی نمیخورم گفتم الان با این حالت پوکر فیس برم اونا هم هی پا پیچ میشن که چرا شام نمیخوری دیگه کلا اعصابم میریزه بهم گفتم نمیام حوصله اشو ندارم بیچاره شوهرم هم دو ساعت التماس که خواهش میکنم بریم بالاخره پا شدم رفتیم قبلش برای ی کاری باید خونه خواهر شوهرم سر میزدیم بعدش که از اونجا رفتیم گفتم بیا ی کم دیر تر برین اونا شامشونو بخورن اونم اصلا قبول نمیکرد با حالت ریلکس آواز میخوند و می‌خواست حواس منو پرت کنه من دیگه رسما دیوونه شده بودم همش داد و بیداد میکردم پرخاش میکردم که توروخدا بعد شام بریم تا اینکه انقد وحشی بازی در آوردم سر کوچه شون گفت بابا من اونجا برات تولد گرفتم منتظرم بریم توو سورپرایز بشی گند زدی به سورپرایز، همونجا انگار آب سرد ریختن روم خیلی از خودم و رفتارم خجالت کشیدم رفتیم توو و دیدم بله خواهرشوهرم و دخترش تزیین کردن و کیک اینا ... ی کم توو تولد و عکس و اینا همراهی کرد شوهرم بعد شام دیگه رفت مشغول هیئت شد شب که توو راه اصلا حرف نزدیم منم این جور وقتا لال میشم انگار اصلا نمیدونم از شرمندگی از کجا شروع کنم قبل خواب بالاخره بهش گفتم خیلی معذرت میخوام و واقعا شرمندم هر چقدر ازم دلخور باشی حق داری که اصلا جوابمو نداد و تا الان که خوابه هم هیچ حرفی نداشتیم حالا چ کنم با این غم

چند سالته؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه میگیریم همیشه فردای تولد دلخور بشیدو دعوا کنید

چون تا آخر شبِ روز تولد هنوز امیدی هست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم تولدم بود شوهرم هیچ وقت هیچی برام نمیخره حتی بگمم نمیخره 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
نتیجه میگیریم همیشه فردای تولد دلخور بشیدو دعوا کنیدچون تا آخر شبِ روز تولد هنوز امیدی هست

من یه بار تا آخر شب حتی تا صبحش صبر کردم ولی... 😅💔

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

۲۵

از خانم ۲۵ ساله انتظار میره پخته تر رفتار کنه

یکم صبور تر باش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

شوهرت که سوپرایز کرده و دستشم درد نکنه، ولی بنظرم تولد زورکی فایده نداره من خودم واسه خودم نمیپسندم ، راستی چطور شد اینقدر عصبانی شدی؟ واسه شوهرت تولدشو مفصل میگیری که حرکتش ناراحتت کرده؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یعنی یه کیک این همه الم شنگه داشت؟یکم بیشتر رو رفتارات کار کن عزیزم

باور کن به خاطر کیک نبوده من نه رفیقای پایه دارم که بهم تبدیک بگن نه خونواده پایه که تولد بگردن چشم امیدم به شوهرم بود که اونم دیدم وقتی خبری نیست خیلی دلم شکست جالبه حتی بانک هم امسال اس ام اس تبریک نزده تو بودی ناراحت نمی‌شدی من گشنه کیک نبودم بحث ارزش گذاشتن بود

نتیجه میگیریم همیشه فردای تولد دلخور بشیدو دعوا کنیدچون تا آخر شبِ روز تولد هنوز امیدی هست

اره واقعا منم همین نتیجه رو گرفتم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

کاش همون دیشب از دلش درمیاوردی

الانم یه میز صبحونه بچین و با حرفای قشنگ بیدارش کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ولی با توجه به اینکه رژیم داشتی... یا اون باید در نظر می‌گرفت یا تو باید روز تولدت قید رژیم و میزدی و احتمال میدادی ممکنه شب برات تولد بگیره

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

باور کن به خاطر کیک نبوده من نه رفیقای پایه دارم که بهم تبدیک بگن نه خونواده پایه که تولد بگردن چشم ...

طبیعتا ادم ناراحت میشه ولی نه در این حد که پرخاشگری کنه یا ...

یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد