2777
2789
عنوان

چکارکنم پوست صورتم محکم وسفت بشه

395 بازدید | 31 پست

خیلی افتاده و انگارپیرشدم هزینه دکترهم ندارم 

بچه هام میگن مامان چرابه خودت نمیرسی مامانای دوستمون خیلی به خودشون میرسن دیگه بچه ان نمیدونن منم اگه پول داشتم به خودم می‌رسیم .

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب زود بخواب خودتو از استرس دور کن ویتامین سی استفاده کن زیاد نه ها درحد معمول 

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

سفیده تخم مرغ هم بزن بمال بپوستت اگر پوستت چربه ی قطره ابلیمو اگر خشکه گلیسیرین بزن 

مداری هم همین سفیده بزن چند تا ورق دستمال بزار رو صورتت خشک بشه راحت ۲۰دقیق بعد جدا کن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

پودر کلاژن بخور

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

۳۳

زنده باشین 

تقریبا هم سنیم 

من روتین پوستی ساده  دارم  میسلار واتر ژل شستشو. ابرسان ضد افتاب 

قبلا کرم شب هم میزدم 

قرص  کوکونات کلاژن هم خیلی خوبه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

آرد برنج .شیر .مخلوط کن بزار روی پوستت

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

زنده باشین تقریبا هم سنیم من روتین پوستی ساده دارم میسلار واتر ژل شستشو. ابرسان ضد افتاب قبلا ک ...

ممنون عزیز 

خیلی دوست دارم به خودم برسم اما بخاطر سختی زندگی استرس واینا خیلی شکسته شدم .

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

آرد برنج .شیر .مخلوط کن بزار روی پوستت

قبلامیزدم .سفیده تخم مرغ هم میزدم انقد پوستم شفاف و صاف شده بود همه میگفتن .

بچه هات بخاطر پوستت میگن ؟

آرایش نمی‌زنم چون پوستم افتاده انگارپژمرده شده می‌خوام یکم سفت بشه .کرم که میزنم خیلی بدمیشه