2777
2789
عنوان

عمل کردم و هر روزم از روز قبلی زشت تر و دماغ بزرگتر و من افسرده تر

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 34 پست
باشه تو خوبیبخاطر همین اخلاق تندو زشتت هست که هر روز دماغت بزرگتر میشه🤦‍♀️🤷😄

نه عزیزم مگه من مثل توام کارت اینه پاچه کاربرارو بگیری از تاپیکات مشخصه یا درمورد بقیه کاربرا تاپیک میزنی با لحن تند یا کل عالم رو مختن و از نظرت لج درارن

توام پول داشتی میرفتی انجام میدادی 

کل تاپیکات درمورد دکترای زیبایی و تزریق و فیلر و زشتی اندام و جسمته اگر امکانش برات وجود داشت خودتو میسوزوندی با خاکسترش یه آدم دیگه میساختی اونوقت ما خط تولیدیم؟ 

نمیدونم آدمایی مثل شماها چطور تو جامعه زندگی میکنن انقدر نسنجیده و لیچار گو فقط حرفو میندازن بیرون 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف ادمای جامعه حساس ان نباید ناراحتشون کنیم خیلی جاها شوخ طبعی نتیجه عکس میده

کجای لحن و تاپ و موضوع بحث من و حال هوای صحبتم جای شوخی داشته ایشون شوخی کنه

بقیه حساس نیستن ایشون همسن مادربزرگ من سن داره نمیدونه چیو کجا بگه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نه عزیزم مگه من مثل توام کارت اینه پاچه کاربرارو بگیری از تاپیکات مشخصه یا درمورد بقیه کاربرا تاپیک ...

واقعا چرا متوجه نیستی تو؟

اصلا حرف من چه ربطی داشت به اینکه تو خط تولیدی؟

من منظورم به دکترای زیبایی بود که بخاطر اینکه الان تعداد زیادی از افراد برای عمل کردن میرن پیششون کیفیت کارشون اومده پایین.دوزاریت افتاد یا بازم میخوای ادامه بدی؟؟

واقعا چرا متوجه نیستی تو؟اصلا حرف من چه ربطی داشت به اینکه تو خط تولیدی؟من منظورم به دکترای زیبایی ب ...

خودت که نمیفهمی فکرمیکنی بقیه هم مثل خودتن

دیوانه