2777
2789

میرم نهم نمیخوام از ریاضی وارد کامپیوتر شم حسش نی رقابتش هم زیاده از هنرستان بهتره برم فنی حرفه ای یا کار و دانش؟چه درسایی رو تقویت کنم کلاس زبان میرم

فقط ریاضیم یکم ضعیفه چجوری قویش کنم؟ بعد مسجدمون کلاس کامپیوتر گذاشته ولی خیلی بد درس میده معلمه هیچی نمیغهمم برم یا چیکار کنم؟چون خودمون که کامپیوتر نداریم مدرسه ام ابی از معلما بلند نشد حتی بلد نیستم خاموش روشن کنم

از ریاضی وارد بشی بهتره 

قبولیش سخت نیست تو رشته ریاضی 

درسهای دانشگاه سخته بعد ریاضی هنرستان نابوده عملا چیزی یادت نمیدن تو دانشگاه مشکل میخوری 

من دخترم میخواست برا همه گفتن از ریاضی بره بهتره 

بازم پرس و جو کن

فعلا امضا ندارم
از ریاضی وارد بشی بهتره قبولیش سخت نیست تو رشته ریاضی درسهای دانشگاه سخته بعد ریاضی هنرستان نابوده ع ...

خب اخه نمره ریاضیم واقعا پایینه برا این رشته پارسال ۱۵بودم امسال ۱۷باید نهم خودمو خیلی دیگه تمرین کنم

که بازم بهرحال ریاضیم از پایه ضعیفه و نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ریاضی وارد بشی بهتره قبولیش سخت نیست تو رشته ریاضی درسهای دانشگاه سخته بعد ریاضی هنرستان نابوده ع ...

الان دختره شما از ریاضی رفتن کامپیوتر ؟

میشه کامل پروسش رو بگید که چیکارا کردن؟

الان راضین؟

رشته کامپیوتر بهتره از رشته ی ریاضی وارد بشی یعنی دبیرستان ریاضی و دانشگاه مهندسی کامپیوتر

هنرستان یا فنی حرفه ای کامپیوتر یه قرون نمی ارزه خروجیش صفره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

الان دختره شما از ریاضی رفتن کامپیوتر ؟میشه کامل پروسش رو بگید که چیکارا کردن؟الان راضین؟

دختر من دهم رفت ریاضی 

البته پایه ریاضیش خیلی قوی بود و کلا بیست شد نهایی رو 

الان دانشگاه داره مهندسی کامپیوتر میخوره 

اما اگر قصدت از هنرستان هست حتما ریاضیت قوی کن چون کامپیوتر سر و کارش با ریاضی و اماره

فعلا امضا ندارم