2777
2789
عنوان

چرا من باید تبخال تناسلی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 52 پست
بچه ها از رابطه ی جنسیه دکترا اینو میگن که خانواده ها از هم نپاشن بنظرتون بگم شوهرم آزمایش بده؟

دکترا چیو میگن که خونواده نپاشه نفهمیدم؟

اما اگه وسایل لیزر و.. تمیز نباشه احتمالش هست واقعا 

ازمایش چیو بده مثلا ؟ ایدز که نیست

I'll have a hard days but let we just do it.
مردا 90 درصد ویروسشون دیده نمیشه حتما ک شوهرت داره وقتی میدونی خودت رابطه ای نداشتی ب قول خودت گذشت‌ ...

بگم آزمایش بده؟

میدونم خیانت نکرده 

ولی قیل ازدواجم باید مراقب می‌بود منو بدبخت نکنه 

آزمایش بده مشخص میشه من از اون گرفتم یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترا چیو میگن که خونواده نپاشه نفهمیدم؟اما اگه وسایل لیزر و.. تمیز نباشه احتمالش هست واقعا ازمایش چ ...

الکی میگن ممکنه از لیزر بیماری جنسی گرفته باشی 

چون اگر بگن  فقط از راه‌. رابطه جنسیه پس یعنی یکی از طرفین خیانت کرده

بیین قبل من دوست دختر زیاد داشته ولی بعد از دوستی و ازدواج بامن از اون بیشتر از خودم مطمعنم احتمالا ...

خب دیگه خودت داری میگی دوست دختر زیاد داشته لابد سک.س داشته تو بدن مردا اصلا نشون نمیده تبخال هست تو بدنشون ولی خودشو نشون نمیده ولی زنا اگه بگیرن سریع خودشو نشون بده واسه همین چیزاس که ادم باید از نوجوونی ۳ دز واکسن گارداسیل کامل بزنه

عزیزم الان درگیری یا خوب شدی؟

موقع بارداری اگه عود کنه دکتر بهت ۶ هفته مونده به زایمان قرص میده یا این که سزارین می کنه نگران نباش

ممکنه از تبخال دهانی همسرت گرفته باشی

سیستم ایمنیتو با قرص ویتانین قوی نگه دار 

و از زتدگی لذت ببر

به شوهرت بگو قبل تو با کسی ارتبتط جنسی داشته یا نه

بگم آزمایش بده؟میدونم خیانت نکرده ولی قیل ازدواجم باید مراقب می‌بود منو بدبخت نکنه آزمایش بده مشخص م ...

من دارم بهت میگم دیگ اگ از خودت کامل مطمئنی خب از اون گرفتی دیگه خیانت الان نکرده گذشتش رابطه نداشته اصلا؟ 

بعدشم مردا سیستم ایمنیشون قویه دکترم مدرکش مال آمریکاس میگه کاملا از راه جنسیه ک خب میگه اکثرا آقایون گردن نمیگیرن پس خودتو کوچیک نکن اصلا هم لزومی نداره بهش بگی ویروس گرفتی بعدشم اگرم داشته باشی اونم داره دیگه چون رابطه دارین فقط اون علائم نداره اونوقت میزنه زیرش میگه تو خطایی کردی ک من گرفتم ازت 

درمان نداره پس نیاز نیس بهش بگی ک ازش کمک بخوای فقط خودتو نباید ضعیف کنی همین 

واکسن هاتم بخر و بزن ب کسی حتی مادرت هم نگو چون همه قضاوت و ترحم میکنن 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

سوزش ادرار در حد مرگ تکرر ادرار تاول و زخم داخل واژن سوزش. و خارش خدایا انگار اسید رو بدنم ریخته از ...

این بیشتر ب تبخال میخوره تا اچ پی وی 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)