سلام،من به واسطه یکی از دوستانم با دوستش آشنا شدم.توی اون مدت متوجه شدم هم من وهم اون باهم انلاین شاپ زدیم اما با دو صنف متفاوت.اون ادویه داره ومن لباس
توی این مدت من بدون هیچ چشم داشتی که توقع داشته باشم از من حمایت کنه یا خرید کنه من تصمیم گرفتم ازش حمایت کنم وادویه هام را با اینکه راهش دوره از خودش تهیه کنم.
بعد احساس میکردم این حس راداره که چون من ازش خرید میکنم اونم از من خرید کنه(چون اونم دوتا پسر کوچیک داره)
خلاصه یکبار توی نمایشگاه آمد پیش من کلی پرسید این چنده واون چنده وتوضیم دادن اینکه چقدر گرونه وفلان (اخه لباس های نوزادی مارک که صدحساسیت وصددرصد پنبه هستن همشون الان تکه ای بالای۲۰۰هست)منم بهش چند بار گفته بودم کت این مدل ها مشتری های خودشون را دارن ومشتری های این کار قیمت های مارو بیش تر جاهای دیگه قبول دارن.
بعد جلو چشمم رفت از همکارم یه لباس نوزادی با قیمت بیش تر خرید منم واقعا اصلا برام مهم نبود که خودش آمد توضیح داد خیلی تبلیغ کرد پدیده ناراحت میشه خریدم وگرنه الویت تو بودی منم گفتم من اصلا ازت توقعی ندارم وراحت باش.
بعد از اون چندین بار پشت تلفن برام میگفت لباس های ارزون تر بیار منم واقعیتش براش شارژ کردمو نخرید،باز هم پیشم مهم نبود چون من لباس بی کیفیت نمیارم که بخواد خیلی خیلی ارزون باشه.
دوباره امشب پیام داده چندتا لباس نوزادی فرستاده که این ها چند؟لیست قیمت براش فرستادم
برام نوشته ،عین پیام خودش((برای یه خانوم باردار نیازمند بود میخواستم قیمت کنم ببینم میشه چیزی خرید براش که نشد😅))
منم بهش گفتم اگر نیازمندی دوست دوم قبول میکنه لباس های نوزادی دخترم هست،اگرم قبول نمیکنه هزینه ای نمی گیرم.
وواقعا ازش ناراحت شدم چون قبلا ده بار قیمت کردم وهربار میگه گرونه منم براش توضیح دادم که قیمت خریدم گرونه،نمی دانم چرا دوست داره هی قیمت کنه میگه گرونه