oooky مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5351 عنوان سردههه یکم گرما اخههه | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست وسط تابستونه انگار اول پاییز سرماش لعنتی این بارون چی بود اومد زد تو هوا گرممون ما کوچیکا خدامون بزرگه... 1404/04/27 | 02:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 بفرما اصفهون نصف جهان طوری گریل میشی کیف میکنی گریل؟؟؟ بیا قشم قشنگ خاکستر میشی😅😅 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
rozgollli عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2600 یه مشت جنوبی اینجاییم توی آرزوهای ماجنوبیاداری زندگی میکنی قدرنمیدونی مابرج هشت تازه کولراخاموش میشه
_lili_rose عضویت: 1403/01/13 تعداد پست: 4124 صدامو می شنوید از قشم پروداکشن😅😅😅💃💃💃 همگی باهم افی اوفی بمدریاش بگین اوفی😂😂😂
oooky مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5351 حالا اگه گفت کدوم شهرهبابا بخدا نمیاییم خونتون اومدممم روستااااغرب کشور زندگی میکنیم در حالت عادی خودش سرد بخدا ی چهارروز گرم بود بارون زده انگار شده اول پاییز ما کوچیکا خدامون بزرگه...
oooky مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5351 یه مشت جنوبی اینجاییم توی آرزوهای ماجنوبیاداری زندگی میکنی قدرنمیدونی مابرج هشت تازه کولراخاموش میش ... سه چهار روزه کولرمون خاموش شما آب هواتون رطوبت داره ما خشککک و سرددد ما کوچیکا خدامون بزرگه...
شیدا_مامی_آیدا عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 3554 گریل؟؟؟ بیا قشم قشنگ خاکستر میشی😅😅 😅😅😅😅ی سری شهریور رفتم گناوه از ماشین پیاده شدم برم بازار بخدا سه متر نرفته برگشتم حتی ی مولکول اکسیژن تو هوا برای تنفس نبود انگار اب پز در دیگ بخار😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 همگی باهم افی اوفی بمدریاش بگین اوفی😂😂😂 عزیزدلم ب دریا نرسیده خاکستر میشیم ب اوفی اوفی گفتن نمیرسه😅😅😅زیر پتو زیر بار خنک کولر تو اتاق نمیشه اوفی اوفی کُنُم برااااات😅😅 💃💃💃 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
rozgollli عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2600 سه چهار روزه کولرمون خاموش شما آب هواتون رطوبت داره ما خشککک و سرددد بابا رطوبت خفه کی میده بهمون حالت بهم میخوره دوشیه وهنوزاتیش میباره ازآسمون
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 😅😅😅😅ی سری شهریور رفتم گناوه از ماشین پیاده شدم برم بازار بخدا سه متر نرفته برگشتم حتی ی مولکول ا ... چ فصل و ماه مناسبی انتخاب کردین برا مسافرت ب جنوب پیشنهاد کی بود 😉😁😁😁 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
oooky مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5351 بابا رطوبت خفه کی میده بهمون حالت بهم میخوره دوشیه وهنوزاتیش میباره ازآسمون حالا بیا اینجا باد سرد میزنه تو صورتت دستام یخ کرد چه غلطی کردم پنجره رو باز گذاشتن 😂🤦 ما کوچیکا خدامون بزرگه...
شیدا_مامی_آیدا عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 3554 چ فصل و ماه مناسبی انتخاب کردین برا مسافرت ب جنوب پیشنهاد کی بود 😉😁😁😁 مسافرت نبود کهتو مسیر به جایی بود که گازشو گرفتیم رفتیم
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 یه مشت جنوبی اینجاییم توی آرزوهای ماجنوبیاداری زندگی میکنی قدرنمیدونی مابرج هشت تازه کولراخاموش میش ... ولا ما ک تا آخر آذر کولر داریم دی ماه پنکه بهمن هواخنکه و سرد میشه اسفند باز کولر تاااااا آخر آذر من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 حالا بیا اینجا باد سرد میزنه تو صورتت دستام یخ کرد چه غلطی کردم پنجره رو باز گذاشتن 😂🤦 اسی کدوم شهریبرا هزارمین بار😡😡😡😡 من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
oooky مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 5351 اسی کدوم شهریبرا هزارمین بار😡😡😡😡 بخدا گفتم اومدیم روستا اسمش نمیدونم چیه بابامم خواب بپرسم ازش ما کوچیکا خدامون بزرگه...
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14270 اسی قدر ک نمیدونی ولی ما جنوبیا دلمون لک میزنه برا سرما من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅