2777
2789
بفرما اصفهون نصف جهان طوری گریل میشی کیف میکنی

گریل؟؟؟ بیا قشم قشنگ خاکستر میشی😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدامو می شنوید از قشم پروداکشن😅😅😅💃💃💃

همگی باهم افی اوفی 

بمدریاش بگین اوفی😂😂😂

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

حالا اگه گفت کدوم شهرهبابا بخدا نمیاییم خونتون

اومدممم روستاااا

غرب کشور زندگی میکنیم در حالت عادی خودش سرد بخدا ی چهارروز گرم بود بارون زده انگار شده اول پاییز 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

یه مشت جنوبی اینجاییم توی آرزوهای ماجنوبیاداری زندگی می‌کنی قدرنمیدونی مابرج هشت تازه کولراخاموش میش ...

سه چهار روزه کولرمون خاموش 

شما آب هواتون رطوبت داره ما خشککک و سرددد 

گریل؟؟؟ بیا قشم قشنگ خاکستر میشی😅😅

😅😅😅😅

ی سری شهریور رفتم گناوه از ماشین پیاده شدم برم بازار بخدا سه متر نرفته برگشتم حتی ی مولکول اکسیژن تو هوا برای تنفس نبود انگار 

اب پز در دیگ بخار😅😅😅

همگی باهم افی اوفی بمدریاش بگین اوفی😂😂😂

عزیزدلم ب دریا نرسیده خاکستر میشیم ب اوفی اوفی گفتن نمیرسه😅😅😅

زیر پتو زیر بار خنک کولر تو اتاق نمیشه اوفی اوفی کُنُم برااااات😅😅   💃💃💃

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

😅😅😅😅ی سری شهریور رفتم گناوه از ماشین پیاده شدم برم بازار بخدا سه متر نرفته برگشتم حتی ی مولکول ا ...

چ فصل و ماه مناسبی انتخاب کردین برا مسافرت ب جنوب 

پیشنهاد کی بود 😉😁😁😁

بابا رطوبت خفه کی میده بهمون حالت بهم میخوره دوشیه وهنوزاتیش می‌باره ازآسمون

حالا بیا اینجا باد سرد میزنه تو صورتت دستام یخ کرد چه غلطی کردم پنجره رو باز گذاشتن 😂🤦

یه مشت جنوبی اینجاییم توی آرزوهای ماجنوبیاداری زندگی می‌کنی قدرنمیدونی مابرج هشت تازه کولراخاموش میش ...

ولا ما ک تا آخر آذر کولر داریم دی ماه پنکه بهمن هواخنکه و سرد میشه اسفند باز کولر تاااااا آخر آذر 

حالا بیا اینجا باد سرد میزنه تو صورتت دستام یخ کرد چه غلطی کردم پنجره رو باز گذاشتن 😂🤦

اسی کدوم شهری

برا هزارمین بار😡😡😡😡

اسی قدر ک نمیدونی 

ولی ما جنوبیا دلمون لک میزنه برا سرما