2777
2789
اسی قدر ک نمیدونی ولی ما جنوبیا دلمون لک میزنه برا سرما

چرا من عاشق سرمای زمستونمونم تا منفی بیست درجه میره 

شما اصلا نمیتونید سرما اینجوری تحمل کنید مکانیسم یدنتون ساخته شده برای گرما آب هوا جنوب 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

عزیزدلم ب دریا نرسیده خاکستر میشیم ب اوفی اوفی گفتن نمیرسه😅😅😅زیر پتو زیر بار خنک کولر تو اتاق نمی ...

وای اینجام گرمهههههههههه کولر جواب نمیده خداشاهده دوتا روشنه خونه گرم

حالا شرجی بالاس باید خنک شیم برعکس

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اینجام گرمهههههههههه کولر جواب نمیده خداشاهده دوتا روشنه خونه گرمحالا شرجی بالاس باید خنک شیم بر ...

من قشمم شما کجایی

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

منم غرب کشورم یه شهر خنک هیچ وقت اصن کولر نداشتیم😁ظهرا دراز بکشیم باید حتما پتو بندازیم رومون چند روز محرم رفتیم دم صبح شوهرم میرفت زیر لحاف و کمر درد گرفته بود از سرما اماااا امااا متاسفانه بخاطر شغلش تو جهنمی‌ بنام تهران زندگی میکنیم که اصن به بدنم سازگار نیست میرم بیرون انگار رو صورتم اب پاشیدن اونجور عرق میریزم بخدا خجالت میکشم برا همین تا مهر میمونم خونه زیر کولر مزخرف و استخون خورد کن🥲